SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
właśnie jej słucham i bardzo mi się podoba. Ktoś pisał że miała być najmroczniejsza w ich dyskografii itp. Żeby było jasne nie jestem ich jakimś wielkim fanem bo ich zbytnio wcześniej nie znałem, a wychodzi na to, że szkoda że ich nie znałem. Aby kilka utworów z poprzednich płyt przesłuchałem no i teraz ta nowa. Nie wiem może się nie znam ale dla mnie ta płyta nie jest w ogóle mroczna, za to bardzo przebojowa, melodyjna i nawet romantyczna, piękna że tak to ujme.
Łapie za serce.
Łapie za serce.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
znakomity album, choc nie powiedzialbym, zeby jakos bardzo odeszli od eerie cold. klimat niesamowity, ale zgadzam sie z ktoryms z przedmowcow, iz jest nie tyle bardzo depresyjna, co smutna i wrecz... piekna
brzmi kapitalnie, a same kompozycje sa dopracowane po mistrzowsku. na pewno na razie w top 10 tego roku. bawi mnie tylko cala ta otoczka z samobojstwem niklasa, zatrudnieniem niejakiego ghoula. ciekaw jestem jak naprawde wygladal ten koncert w halmstad, na ktorym ghoul (attila?!) okazal sie niklasem 

- Morbid Marcin
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Morbid Marcin
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Nesh
- zaczyna szaleć