ANIMA DAMNATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez craft[/i]
[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
Ja tak samo. Tym bardziej, że świetnią są wyryczane. Tak samo na nowym Thunderbolt. Też jest numer po naszemu. Ostatnio kapele polskie teksty ryczą z klasą. Oprócz powyższych choćby Mord. [/quote]
i zajebiscie wyszedl ten thunderbolt.nowej animy jeszcze nie posiadam niestety:/ gdzie ja mozna dostac u nas? [/quote]
Bad Taste
[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
Ja tak samo. Tym bardziej, że świetnią są wyryczane. Tak samo na nowym Thunderbolt. Też jest numer po naszemu. Ostatnio kapele polskie teksty ryczą z klasą. Oprócz powyższych choćby Mord. [/quote]
i zajebiscie wyszedl ten thunderbolt.nowej animy jeszcze nie posiadam niestety:/ gdzie ja mozna dostac u nas? [/quote]
Bad Taste
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- EM
- zaczyna szaleć
I co? To są importy, a pierwsza paka była pewnie z zasobów zespołu. Importy są wtedy tanie, kiedy polskie distro/wydawca może się wymienić polskimi płytami, które są znacznie tańsze w zakupie/produkcji. Jak takowa możliwość odpada, pozostaje tylko twarda waluta. Zwykle wytwórnie sprzedają hurtowo po 7-9 dolców za sztukę. Tu masz wytłumaczenie. 35 złotych to około 12 USD, to oznacza w najlepszym przypadku 5 dolarów na przesyłkę, marże, ewentualnie cło i podatki. Morbid Moon siedzi w Kanadzie, więc paczka swoje kosztuje.
Jeśli kupiłeś za 25 to gratuluję, ale już po takiej taryfie tej płyty w Polandzie raczej nikt nie spotka.
Jeśli kupiłeś za 25 to gratuluję, ale już po takiej taryfie tej płyty w Polandzie raczej nikt nie spotka.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
zgadza sie, jeszcze przed wydaniem plyty ja sobie zaklepalem. co do cen wysylki z Kanady to az tak zle nie maja, biorac pod uwage ich zarobki[/quote]
Oni moze nie, ale sprowadzajac rzeczy to przeciez ty placisz za przesylke. Moj rekord za paczke zza Oceanu to jakies 100 dolcow, haha.
zgadza sie, jeszcze przed wydaniem plyty ja sobie zaklepalem. co do cen wysylki z Kanady to az tak zle nie maja, biorac pod uwage ich zarobki[/quote]
Oni moze nie, ale sprowadzajac rzeczy to przeciez ty placisz za przesylke. Moj rekord za paczke zza Oceanu to jakies 100 dolcow, haha.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- craft
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- craft
- rozkręca się
- craft
- rozkręca się
Master; Bestiar; Anima Damnata; Pyorrhoea; Sphere
(Slave To Society Tour) Warszawa, Progresja, 15.06.2007 (piątek)
godz.: 18:00
adres: ul. Kaliskiego 15a
tel.: 22) 683 75 42
email: klub@progresja.com
www: www.progresja.com
no i w koncu zawita do wawy:D nielzy gig sie szykuje.
(Slave To Society Tour) Warszawa, Progresja, 15.06.2007 (piątek)
godz.: 18:00
adres: ul. Kaliskiego 15a
tel.: 22) 683 75 42
email: klub@progresja.com
www: www.progresja.com
no i w koncu zawita do wawy:D nielzy gig sie szykuje.
blood must be shed...
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
z tego co kojarze to byla w 2002 w przeztrzeni graffenberga. [/quote]
We wrześniu. I gdzieś jeszcze w czerwcu, ale promocja była tak zajebista, że dowiedziałem się o tym parę miesięcy po fakcie.
Też się cieszę, że wreszcie, po pięciu latach, kolejny występ(ek) się szykuje.
We wrześniu. I gdzieś jeszcze w czerwcu, ale promocja była tak zajebista, że dowiedziałem się o tym parę miesięcy po fakcie.
Też się cieszę, że wreszcie, po pięciu latach, kolejny występ(ek) się szykuje.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- craft
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Też się cieszę, że wreszcie, po pięciu latach, kolejny występ(ek) się szykuje. [/quote]
to ja nie slyszlaem o tym drugim a szkoda:/ no ale tego to nie odpuszcze.
Też się cieszę, że wreszcie, po pięciu latach, kolejny występ(ek) się szykuje. [/quote]
to ja nie slyszlaem o tym drugim a szkoda:/ no ale tego to nie odpuszcze.
blood must be shed...