PROLETARYAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- barthez669
- zaczyna szaleć
PROLETARYAT
kochacie? lubicie? szanujecie? czy to też dla pedałów i brudasów?
całkiem miło mi się słucha ich starych płyt. ostatniej jeszcze nie słyszałem. ciekaw też jestem jak wyglądają na żywo.
całkiem miło mi się słucha ich starych płyt. ostatniej jeszcze nie słyszałem. ciekaw też jestem jak wyglądają na żywo.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
sam jestes pedal
pierwsze 3 plujewariaty uwielbiam... od czasow podstawowki slucham i buntuje sie przeciw tyranii systemu... choc "trojka" byla juz najbardziej metalowa...
widzialem Proletaryat na zywo po wydaniu kazdej z pierwszych 4 plyt... najlepiej wypadali po dwojce i trojce...
pozniejsze plyty raczej odsluchalem i odlozylem pna polke, choc zuum jeszcze czasem zapodam.. nowa jest niezla, mam, czasem slucham...
pierwsze 3 plujewariaty uwielbiam... od czasow podstawowki slucham i buntuje sie przeciw tyranii systemu... choc "trojka" byla juz najbardziej metalowa...
widzialem Proletaryat na zywo po wydaniu kazdej z pierwszych 4 plyt... najlepiej wypadali po dwojce i trojce...
pozniejsze plyty raczej odsluchalem i odlozylem pna polke, choc zuum jeszcze czasem zapodam.. nowa jest niezla, mam, czasem slucham...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez barthez669[/i]
całkiem miło mi się słucha ich starych płyt. ostatniej jeszcze nie słyszałem. ciekaw też jestem jak wyglądają na żywo. [/quote]
chyba jestes bardzo mlody skoro Proletaryat nigdy nie widziales na zywo...
na zywo byli dobrzy...widzialem ich od debiutu w Jarcku co roku gdy ich tm zapraszali jako gwiazde (czyli `90,`91,`92,`93, `94), raz bylem na ich show w klubie -tyle ze to bylo dawno temu wszystko ale oni nie nalezeli do tych co sie cofaja do tylu wiec na pewno teraz tez daja rade
całkiem miło mi się słucha ich starych płyt. ostatniej jeszcze nie słyszałem. ciekaw też jestem jak wyglądają na żywo. [/quote]
chyba jestes bardzo mlody skoro Proletaryat nigdy nie widziales na zywo...
na zywo byli dobrzy...widzialem ich od debiutu w Jarcku co roku gdy ich tm zapraszali jako gwiazde (czyli `90,`91,`92,`93, `94), raz bylem na ich show w klubie -tyle ze to bylo dawno temu wszystko ale oni nie nalezeli do tych co sie cofaja do tylu wiec na pewno teraz tez daja rade
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Ile jeszcze założysz tematów obniżających poziom forum, bądź tyczących się rzeczy, które z o wiele lepszym powodzeniem robiłyby furorę na www.forum.avemetal.com?
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- aphex
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Buła[/i]
BOGOWIE \m/
wszystko co nagrali jest zajebiste !
koncerty rozpierdalaja
może te nowe albumy nie maja takiej mocy jak te pierwsze 4 ale i tak daja rade
jak dla mnie jeden z ważniejszych bandów polskiej sceny [/quote]
może i tak, ale frekwencja na ostatnim koncercie w Progresji nie była powalająca
BOGOWIE \m/
wszystko co nagrali jest zajebiste !
koncerty rozpierdalaja
może te nowe albumy nie maja takiej mocy jak te pierwsze 4 ale i tak daja rade
jak dla mnie jeden z ważniejszych bandów polskiej sceny [/quote]
może i tak, ale frekwencja na ostatnim koncercie w Progresji nie była powalająca
- Tokarz
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Ile jeszcze założysz tematów obniżających poziom forum, bądź tyczących się rzeczy, które z o wiele lepszym powodzeniem robiłyby furorę na www.forum.avemetal.com?[/quote]
Jakby Proletaryat grał sru pejgen ivul blakmetal to pewnie byś nie miał problemów. :/
Pierwsze 3 płyty Proletaryatu to absolutny kult.
Na żywca widziałem ich tylko 1 raz, w Jarocinie '94.
Ile jeszcze założysz tematów obniżających poziom forum, bądź tyczących się rzeczy, które z o wiele lepszym powodzeniem robiłyby furorę na www.forum.avemetal.com?[/quote]
Jakby Proletaryat grał sru pejgen ivul blakmetal to pewnie byś nie miał problemów. :/
Pierwsze 3 płyty Proletaryatu to absolutny kult.
Na żywca widziałem ich tylko 1 raz, w Jarocinie '94.
- barthez669
- zaczyna szaleć
Ile jeszcze założysz tematów obniżających poziom forum, bądź tyczących się rzeczy, które z o wiele lepszym powodzeniem robiłyby furorę na www.forum.avemetal.com? [/quote]
jedyną rzeczą obniżającą wszelkie poziomy jesteś ty
Ile jeszcze założysz tematów obniżających poziom forum, bądź tyczących się rzeczy, które z o wiele lepszym powodzeniem robiłyby furorę na www.forum.avemetal.com? [/quote]
jedyną rzeczą obniżającą wszelkie poziomy jesteś ty
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez O.D.I.N.[/i]
na zywo byli dobrzy...widzialem ich od debiutu w Jarcku co roku gdy ich tm zapraszali jako gwiazde (czyli `90,`91,`92,`93, `94), raz bylem na ich show w klubie -tyle ze to bylo dawno temu wszystko ale oni nie nalezeli do tych co sie cofaja do tylu wiec na pewno teraz tez daja rade [/quote]
też ich widziałem w Jarocinie, nie był to czasem rok 89 ? kiedyś nawet na trasie Vader ich supportował
kapela fajna koncertowo, najnowszych dokonań nie słyszałem
na zywo byli dobrzy...widzialem ich od debiutu w Jarcku co roku gdy ich tm zapraszali jako gwiazde (czyli `90,`91,`92,`93, `94), raz bylem na ich show w klubie -tyle ze to bylo dawno temu wszystko ale oni nie nalezeli do tych co sie cofaja do tylu wiec na pewno teraz tez daja rade [/quote]
też ich widziałem w Jarocinie, nie był to czasem rok 89 ? kiedyś nawet na trasie Vader ich supportował

jebać frajerów
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
kapela fajna koncertowo, najnowszych dokonań nie słyszałem [/quote]
byc moze ze to byl `89 glowy nie dam ...ale doskonale pamietam ten ich debiut ..i nawet nagrode jakas zgarneli...to byla wtedy jedna z lepszych kapel punk

byc moze ze to byl `89 glowy nie dam ...ale doskonale pamietam ten ich debiut ..i nawet nagrode jakas zgarneli...to byla wtedy jedna z lepszych kapel punk
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
chyba jestes bardzo mlody [/quote]
a czy to zbrodnia?
a tak naprawdę,to młody jestem (oraz piękny,zgrabny i wysportowany;) ),ale znów niestety nie aż tak bardzo... [/quote]
nie to niezbrodnia tylko tak mi sie od razu nasunelo bo nie sposob ich bylo niezobaczyc na zywo jesli sie dluzej siedzi w "klimacie"
chyba jestes bardzo mlody [/quote]
a czy to zbrodnia?
a tak naprawdę,to młody jestem (oraz piękny,zgrabny i wysportowany;) ),ale znów niestety nie aż tak bardzo... [/quote]
nie to niezbrodnia tylko tak mi sie od razu nasunelo bo nie sposob ich bylo niezobaczyc na zywo jesli sie dluzej siedzi w "klimacie"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
jedyną rzeczą obniżającą wszelkie poziomy jesteś ty [/quote]
Nie sraj wyżej, niż dupe masz, chłopczyku.
jedyną rzeczą obniżającą wszelkie poziomy jesteś ty [/quote]
Nie sraj wyżej, niż dupe masz, chłopczyku.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć