Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
generalnie:
Unleashed>Grave>Dismember>Entombed[/quote]
ROTFL, idź może sprawdź czy pieluchy nie trzeba zmienić [/quote]
zaraz się okaże że jedynka Entombed - biblia europejskiego Death Metalu, to płyta średniacka i są lepsze. Ja pierdolę, jakie to forum jest czasami dowcipne... Wiedziałem że tu piszą idioci ale że do tego stopnia to naprawdę nie spodziewałem się
mnie też nigdy ta płyta nie jarała (...) zdecydowanie wolę pierwsze albumy Grave, Unleashed[/quote]
These are the words of wisdom.
mnie też nigdy ta płyta nie jarała - owszem dobry materiał, ale zdecydowanie wolę pierwsze albumy Grave, Unleashed, Dismember.
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
No i to jest właśnie dziwne. Zrównywać pioniera z epigonem. [/quote]
No dobra, ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że patrząc na zasługi dla szwedzkiego DM trudno stawiać debiut Dismember na równi z debiutem Entombed. Tyle, że ja po prostu cytowałem Marię i dla mnie "słuchliwość" obu tych materiałów jest porównywalna. Wartość, że tak się wyrażę, historyczna "Left Hand Path" jest niepodważalna.
[quote][i]Wysłane przez Warcrimer[/i]
Zaraz dostaniesz zlote wary masterfula nr 2. Bedziesz mogl pozniej sprzedac na allegro Poza tym ponioslo Cie [/quote]
Szwedzi mają blond nawet brwi. Nie mogą być zatem mroczni. Nie mogli zgłębić istoty epicentrum muzycznej ciemności (choć do ciemnoty dotarli bezbłędnie).