NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Już za niecałe 2 miechy nowa płyta !
[url]http://www.metal-archives.com/release.php?id=152980[/url]
Mam nadzieje, że nie zawiodą i nagrają płyte roku.
[url]http://www.metal-archives.com/release.php?id=152980[/url]
Mam nadzieje, że nie zawiodą i nagrają płyte roku.
PENIS METAL
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Nowa płyta jest równie ekscytująca co kolejna edycja "Tańca z gwiazdami". Ta kapela niestety już się skończyła... [/quote]
i tak pewnie sobie kupisz plyte...a tak wogole po chuja pierdolisz ze sie skonczyla? Moze nowy nile rozni sie troche od starego i sam przyznam ze wole starszy ale tak czy siak nagrywaja death metal na bardzo bardzo wysokim poziomie i zajebiscie sie tego slucha...niech nagrywaja ile sie da dla mnie tak kapela sie nie skonczyla i pewnie nigdy nie skonczy pozatym graja ZAJEBISTE koncerty
Nowa płyta jest równie ekscytująca co kolejna edycja "Tańca z gwiazdami". Ta kapela niestety już się skończyła... [/quote]
i tak pewnie sobie kupisz plyte...a tak wogole po chuja pierdolisz ze sie skonczyla? Moze nowy nile rozni sie troche od starego i sam przyznam ze wole starszy ale tak czy siak nagrywaja death metal na bardzo bardzo wysokim poziomie i zajebiscie sie tego slucha...niech nagrywaja ile sie da dla mnie tak kapela sie nie skonczyla i pewnie nigdy nie skonczy pozatym graja ZAJEBISTE koncerty
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
a tak w ogóle Laureano jest chyba lepszy od Kolliasa... widziałem ich na żywca parę lat temu na Mysticu i muszę powiedzieć,że rozpierdalają. no i te ich tytuły... Libation Unto the Shades Who Lurk in the Shadows of the Temple of Anhur; Chapter of Obeisance Before Giving Breath to the Inert One in the Presence of the Crescent Shaped Horns itd... rozjebało mnie też użycie buddyjskich mnichów,śpiewajćych i grających na swych egzotycznych instrumentach na jedynce. odjazd kompletny!
- Gore_Obsessed
- barthez669
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
- kosteq
- zaczyna szaleć
swego czasu MOCNO jarałem się tym zespołem... przyznaję że mi przeszło, jakoś nie chce mi się wracać do ichniejszej kasetki, a i nowe wydawnictwa przyjmuję z niezmienną obojętnością...
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
-
- rozkręca się
pierwszy, promujący wałek:
[url=http://rapidshare.com/files/35720274/Ni ... _.rar.html]'Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water'[/url]
[url=http://rapidshare.com/files/35720274/Ni ... _.rar.html]'Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Water'[/url]
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- zekke
- weteran forumowych bitew
- Don
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Skaut_Kwatermaster[/i]
Debiut mnie zmiazdzyl, dwójka takze, do trojki nadal do konca nie mogiem sie przekonac, ostatniej nie slyszalem.
Amongst => Black >> In Their [/quote]
Ja mam na odwrót - każdą kolejną płytę Nile uznaję za lepszą od poprzedniczki. Niestety przeskakiwanie poprzeczki skończyło się dla zespołu wraz z czwartm krążkiem, który jest wciąż bardzo dobry, ale niestety słabszy od wcześniejszych płyt. Czekam na najnowszą.
Debiut mnie zmiazdzyl, dwójka takze, do trojki nadal do konca nie mogiem sie przekonac, ostatniej nie slyszalem.
Amongst => Black >> In Their [/quote]
Ja mam na odwrót - każdą kolejną płytę Nile uznaję za lepszą od poprzedniczki. Niestety przeskakiwanie poprzeczki skończyło się dla zespołu wraz z czwartm krążkiem, który jest wciąż bardzo dobry, ale niestety słabszy od wcześniejszych płyt. Czekam na najnowszą.