WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
No dobra,przyznaje,ze to -naucz sie czym jest Metal,to było głupie,ale poniosło mnie,ale co do drugiej zaznaczonej wypowiedzi to sie jej trzymam,bo niektorzy mysla że przezywanie Tej muzyki,wszystkich wartosci jakie z niej plyna,musi sie kończyć na ustawianiu coraz wiecej plyt na półce i pisanie na takiech forach jak to.Metal to ogień,i niewazne czy kurwa czarny,czy thrashowo-old schoolowy,czy wyzwalany w sytuacjach bardziej powaznych,czy mniej,jak np,alkoholowe maratony,jakie mi sie kojarza z "masochistic..",chodzi o to pokrutce,ze wiecej żywiołu,mniej literacko-erudycyjnych popisów,basta!
- ultravox
- zahartowany metalizator
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- TORTURER
- w mackach Zła
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
ostatnio taki starszy kumpel mi mowil ze "violence&blasphemy" zostalo nagrane 2 razy i ze on ma kasete violence & blasphemy z tego pierwszego miotu i to zupelnie innaczej brzmi.m.in. blachy sa mocniejsze itp.Nie wiem czy to prawda ale on jest wg mnie wiarygodny bo nawet swego czasu gral ze swoim zespolem przed witchmasterem.Wie ktos cos moze wiecej na ten temat?? z checia bym posluchal tej drugiej wersji jesli takowa istnieje
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- TORTURER
- w mackach Zła
-
- świeżak
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Duvelor
[quote][i]Wysłane przez TORTURER[/i]
Do NW.-mozna chociazby zamiast sie rozpisywac jak jakis dziennikarz,to krótko i z pasja pogadac o Metalu,np że dana płyta mi sie kojarzy pijackimi ekscesami,a byli tacy tentego powazni forumowicze rozumisz,co mi to wyrzygiwali,żem pozer i burak,żenada... [/quote]
Ja napiszę z pasją...alkohol mi się s'thrash'nie kojarzy z pijackimi ekscesami. A tak nawiasem mówiąc, to menele pod sklepem o 6 rano kojarzą mi się bardziej z ekscesami, o których wspominasz.
Do NW.-mozna chociazby zamiast sie rozpisywac jak jakis dziennikarz,to krótko i z pasja pogadac o Metalu,np że dana płyta mi sie kojarzy pijackimi ekscesami,a byli tacy tentego powazni forumowicze rozumisz,co mi to wyrzygiwali,żem pozer i burak,żenada... [/quote]
Ja napiszę z pasją...alkohol mi się s'thrash'nie kojarzy z pijackimi ekscesami. A tak nawiasem mówiąc, to menele pod sklepem o 6 rano kojarzą mi się bardziej z ekscesami, o których wspominasz.
- EM
- zaczyna szaleć
- Zenek
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator