THRONEUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- starszy świeżak
- craft
- rozkręca się
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez craft[/i]
najbardziej chyba mi odowiadaja numery ze splitu z anima,the light of the dark i "mutiny of death" "Bestial antihman evil" reszta srednio.choc moja kolekcja ich wydawnictw jest troche niekompletna:] [/quote]
chyba jak i kazda inna poza kolekcja hanuszkiewicza i kowala, hehe.
najbardziej chyba mi odowiadaja numery ze splitu z anima,the light of the dark i "mutiny of death" "Bestial antihman evil" reszta srednio.choc moja kolekcja ich wydawnictw jest troche niekompletna:] [/quote]
chyba jak i kazda inna poza kolekcja hanuszkiewicza i kowala, hehe.
- Revenant
- postuje jak opętany!
- TORTURER
- w mackach Zła
Warto kupić,tymbardziej,ze to pierwsze wydawnictwo koncepcyjne w dorobku Throneum,pierdolony diabelski Death Metal poswięcony wszytskim bezboznikom straconym przez chrześcijańska Inkwizycje!We wkładce,jest nawet spis nazwisk straconych,z jakiego kraju byli i w jaki sposób zgineli,naprawde świetne,mroczne wydawnictwo,dobry pomysł z tym konceptem,az mi sie przypomina tekst Darkthrone z "unholy black metal"-when the witches burn the priests-yeeahh,nadejdzie taki czas zemsty hehehe
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez craft[/i]
No spoko trzeba bedzie zakupic.[b]tez wole "mutiny of death" od "pestilent death" jakos lepiej mi podchodzi[/b].A slyszal ktos juz nowy album? [/quote]
::piwko::
no ja jak już mówiłem nie słyszałem i chyba nie usłyszę jeszcze trochę, bo na razie mam parę innych pozycji do zakupienia. Jak znam życie to te 32 zł zbędne wygospodaruje dopiero jak zakupie te kilkanaście ważniejszych płyt, czyli gdzieś koło września. choć może uda mi się kupić wcześniej, kto wie ...
No spoko trzeba bedzie zakupic.[b]tez wole "mutiny of death" od "pestilent death" jakos lepiej mi podchodzi[/b].A slyszal ktos juz nowy album? [/quote]
::piwko::
no ja jak już mówiłem nie słyszałem i chyba nie usłyszę jeszcze trochę, bo na razie mam parę innych pozycji do zakupienia. Jak znam życie to te 32 zł zbędne wygospodaruje dopiero jak zakupie te kilkanaście ważniejszych płyt, czyli gdzieś koło września. choć może uda mi się kupić wcześniej, kto wie ...

- Mental
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez TORTURER[/i]
Jeszcze nie,a oni juz cos nowego nagrali??Bede sie musiał spytac samych zainteresowanych widze.. [/quote]
Ja pierdole... Nie pisalem o "The Unholy Ones" tylko o tym, ze wydali nowy album nakladem Displeased, ktory mozna juz kupic na allegro od Tomasza.
Jeszcze nie,a oni juz cos nowego nagrali??Bede sie musiał spytac samych zainteresowanych widze.. [/quote]
Ja pierdole... Nie pisalem o "The Unholy Ones" tylko o tym, ze wydali nowy album nakladem Displeased, ktory mozna juz kupic na allegro od Tomasza.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- craft
- rozkręca się