NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Zbyt wiele gówna próbuje się od zawsze maskować odświeżaczami powietrza z napisem "Podziemie".Wysłane przez stary
nie moge znieśc tej twojej wiecznej pogardy dla tzw "podziemia", nie wiem skąd sie to bierze? czy to ma jakies podłoze neaurotyczne? ktoś cie oszukał?nie wysłał ci zinea/kasety?
Kurwa, ile wy płyt kupujecie! Ja nabyłem w tym roku tylko "Horrorhammer" and I'm all set.Wysłane przez KovalWyjebałbym z tej listy Mayhem, ale wsadził za to Onslaught, Immolation, Shining, Nile, Entombed, Abscess, Pain of Salvation, czy rewelacyjny AlcestWysłane przez Maria Konopnicka
Necros Christos, Marduk, Mayhem, Watain, Neurosis
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- twoja_stara_trotzky
- Gore_Obsessed
- Koval
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
słyszałem epkę Alcest i jak dla mnie luźne gówno - taki emo black metal. płyta jest w tym samym klimacie? [/quote]
Black Metalu nie zostało praktycznie nic ;] Obadaj materiał z GejSpejsa.
A co do CD... w tym roku zakupiłem koło 30 sztuk, z czego i tak większość stanowiły klasyki które powinny stać na półce od dłuższego czasu.
słyszałem epkę Alcest i jak dla mnie luźne gówno - taki emo black metal. płyta jest w tym samym klimacie? [/quote]
Black Metalu nie zostało praktycznie nic ;] Obadaj materiał z GejSpejsa.
A co do CD... w tym roku zakupiłem koło 30 sztuk, z czego i tak większość stanowiły klasyki które powinny stać na półce od dłuższego czasu.
When the sun has died
When the angels are blind
When the fog lies thick
over the palace of God
When the angels are blind
When the fog lies thick
over the palace of God
- Gore_Obsessed
- north
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
GOREFEST jest przereklamowany, moim zdaniem. Zaznaczam jednak, że znam tylko trzy pierwsze płyty, ale potem ponoć było gorzej. Przy co bardziej sofciarskich fragmentach "Erase" zbierało mi się na pawia. [/quote]
póxniejsze dwie plyty to nie był death metal. jak przy Erase Ci sie zbierało, to przy tamtych by Ci sie przelało
GOREFEST jest przereklamowany, moim zdaniem. Zaznaczam jednak, że znam tylko trzy pierwsze płyty, ale potem ponoć było gorzej. Przy co bardziej sofciarskich fragmentach "Erase" zbierało mi się na pawia. [/quote]
póxniejsze dwie plyty to nie był death metal. jak przy Erase Ci sie zbierało, to przy tamtych by Ci sie przelało

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Erase" juz zalatywalo mocno chujem... dzis ten zespol wydaje mi sie juz cholernie nudny... tego jak wstrzelili sie z "False" w koniunkture swego czasu nigdy nie przebija
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Posłuchałem sobie tej nowej płytki juz parę razy i... jest lepsza niz dwie poprzednie - nawet zdecydowanie lepsza. Natomiast do poziomu pierwszych dwóch to jej niestety ale trochę brakuje (przynajmniej tak oceniam po paru przesłuchaniach)
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
właśnie słucham NAPALM "Cruel Tranquility" i przypominam sobie czym powinien być thrash. [/quote]
Marian, na pożegnanie walisz taaakiego klocka... jedna z wielu nikomu nie potrzebnych płyt. Nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Chodzi o tego grubasa, najlepszego kumpla Mikołajka, co cały czas coś wpierdalał na lekcjach? [/quote]
witam fana przygód Mikołajka
właśnie słucham NAPALM "Cruel Tranquility" i przypominam sobie czym powinien być thrash. [/quote]
Marian, na pożegnanie walisz taaakiego klocka... jedna z wielu nikomu nie potrzebnych płyt. Nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Chodzi o tego grubasa, najlepszego kumpla Mikołajka, co cały czas coś wpierdalał na lekcjach? [/quote]
witam fana przygód Mikołajka

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- twoja_stara_trotzky
- boroowa
- weteran forumowych bitew