Czasami to ludzie zapominają że K**** to kiedyś ziomuś jednak był.Wysłane przez COFFINA widzisz, gdyby nie net, do tej pory byś nie wiedział co to jest. Ja mam jeszcze w chacie mc Havohej - "Dethrone...", którą wydał K*****K kupę lat temuWysłane przez długopisyyyyyyyyyy
Przyznam się szczerze, że słyszałem o nich już dawno, jeszcze w latach 90-tych w jakiś starych traszemalach o nich się czytało, ale jakoś z ich muzyką nie było mi dane się zapoznać, a szkoda !! bo właśnie ich słucham na My Space i opadła mi szczęka!
PROFANATICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jakby Cie interesowało to chyba bede sprzedawał Demoncy - Live n Indianapolis.Wysłane przez Czesławhmm... szkoda ze nie mam nic na wymiane, Profanatica to jedna z tych kapel, na ktorych bootach wideo mi szczegolnie by zależałoWysłane przez Bełek
mam dosyc ciekawe wideo jak panowie na rozne sposoby zabawiaja sie z biblią hehe
A co do wideo Profanatica to niech ktoś to wrzuci na serwer, nie bądźcie chuje.
- TORTURER
- w mackach Zła
Pierdolony blużnierczy kult!Mimo iz kilka spektów ich image'u moze sie wydawac śmieszne,to są zajebioza!A propos video,to widzałem gdzies jak przed koncertem odlewają sie na krzyz w pisuarze hehe,a potem pokazuja swoje stringi heheh,aaa no i Ledney tnie sobie ramie i czoło żyletka-kult jak chuj hehe
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- rob
- w mackach Zła
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: PROFANATICA
Nowa płyta zapowiada sie bardzo przyjemnie:
http://www.myspace.com/profanatica
Oprócz tego lada moment nowa płyta HAVOHEJ, jeszcze większa patologia:
http://www.myspace.com/havohejofficial
http://www.myspace.com/profanatica
Oprócz tego lada moment nowa płyta HAVOHEJ, jeszcze większa patologia:
http://www.myspace.com/havohejofficial
PENIS METAL
- Gore_Obsessed
Jakiś czas temu zakupiłem "Profanatitas De Domonatia", ale dopiero od niedawna poświęcam tej płycie należny czas. Dostałem dokładnie to czego chciałem, czyli jedyną w swoim rodzaju miksturę death i black metalu z chorymi wokalami, obskurnym brzmieniem i chamskimi riffami. Wyjątkowy zespół. Ten CD jest naładowany po brzegi tak upiornymi dźwiękami jakie tylko mogą wyjść spod palców istoty ludzkiej. Miazga. Ich upływający czas się nie ima.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Właściwie mogę się pod tym podpisać. Słuchałem tego kiedy wyszło, ale dopiero w tym roku kupiłem w/w CD i należycie go doceniłem. Jeszcze 'Dethrone The Son Of God' trzeba będzie zakupić na CD, bo kasetę nawet nie wiem czy jeszcze mam. Ciekawe jaka będzie nowa płyta.Gore_Obsessed pisze:Jakiś czas temu zakupiłem "Profanatitas De Domonatia", ale dopiero od niedawna poświęcam tej płycie należny czas. Dostałem dokładnie to czego chciałem, czyli jedyną w swoim rodzaju miksturę death i black metalu z chorymi wokalami, obskurnym brzmieniem i chamskimi riffami.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Husar
- weteran forumowych bitew
Profanatica spoko. Mam na CD pelny album i ta dwuplytowa kompilacje splitow i EP. Lubie sluchac, ale musze miec na nich odpowiedni nastroj. Nie zapierdole sobie ich z rana na rozbudzenie jak np. Destroyer 666
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
PROFANATICA to jeden z nie licznych projektów które postrzegam jako " BM".
Ostatnia płyta jest wyjątkowo plugawa, i doskonała pod każdym względem.
Ostatnia płyta jest wyjątkowo plugawa, i doskonała pod każdym względem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Gore_Obsessed
Debiut Amerykanów można scharakteryzować w trzech słowach: surowość, dzicz, prymitywizm.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Scaarph
zajebista.Conflagrator pisze: Jeszcze 'Dethrone The Son Of God' trzeba będzie zakupić na CD, bo kasetę nawet nie wiem czy jeszcze mam. Ciekawe jaka będzie nowa płyta.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Podobne dźwięki jak ten nowy Havohej można wydać na muszli po kilku dniach chlania jaboli.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.