ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Husar
- weteran forumowych bitew
ja czytalem z nim wywiad zaraz po wydaniu "Symbolic" i mowil zapytany o religie (satanizm chrzescijanizm itp) ze on nie wierzy w nic z tych rzeczy ale jest "Spirytualista" czy jakos tak nie wiem co to dokladnie ale podejzewam ze cos jak gnoza troche polegajace na doznaniu illuminacji... choc pewien nie jestem
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Husar[/i]
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
przecież nawet sam to potwierdził w wywiadach haha [/quote]
przeslij linka do chociaz jednego [/quote]linka do kartki papieru?
to co ja czytałem wyraźnie było napisane "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki". Chyba kurwa umiem czytać.
to co ja czytałem wyraźnie było napisane "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki". Chyba kurwa umiem czytać.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Wrzuć więc skan.
Wiedziony wrodzoną ciekawością wrzuciłem w google "Schuldiner christian" i przeglądarka wypluła jedynie artykuł jakiegoś debila który postawił tezę że Ch.S to chrześcijanin, na podstawie pseudofilozoficznej analizy jednego z tekstów Death, w którym nota bene nie ma nic o religii. Jest za to odpowiedź starej Schuldinera, która zaprzecza jakoby jej syn miał cokolwiek "za lub przeciw chrześcijaństwu".
Wiedziony wrodzoną ciekawością wrzuciłem w google "Schuldiner christian" i przeglądarka wypluła jedynie artykuł jakiegoś debila który postawił tezę że Ch.S to chrześcijanin, na podstawie pseudofilozoficznej analizy jednego z tekstów Death, w którym nota bene nie ma nic o religii. Jest za to odpowiedź starej Schuldinera, która zaprzecza jakoby jej syn miał cokolwiek "za lub przeciw chrześcijaństwu".
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
Chyba że dysponujesz dowodami typu: kutas zespołu z XYZ jawnie przynaje się do wiary w jezuska[/quote]
no była taka jedna cipa po stronie amerykańskiej ale juz nie żyje[/quote]
Spoko, ale "jedna" to nie to samo co "w prawie każdym zespole amerykańskim".
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
Chyba że dysponujesz dowodami typu: kutas zespołu z XYZ jawnie przynaje się do wiary w jezuska[/quote]
no była taka jedna cipa po stronie amerykańskiej ale juz nie żyje[/quote]
Spoko, ale "jedna" to nie to samo co "w prawie każdym zespole amerykańskim".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Spoko, ale "jedna" to nie to samo co "w prawie każdym zespole amerykańskim". [/quote]przecież to był kurwa przykład. Nudzi wam się?
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
wracając do entombed-pomoze mi ktos czy kupiłem pierwsze wydanie? 12 kawałkow, kod kreskowy, mosh 21 , na płycie mastered by nimbus, zadnych numerków, [/quote]pierwsze wydanie nie ma kodu Jeżeli masz kod kreskowy u góry z numerem 5 018615 102199 to masz remastera/reedycje
Spoko, ale "jedna" to nie to samo co "w prawie każdym zespole amerykańskim". [/quote]przecież to był kurwa przykład. Nudzi wam się?
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
wracając do entombed-pomoze mi ktos czy kupiłem pierwsze wydanie? 12 kawałkow, kod kreskowy, mosh 21 , na płycie mastered by nimbus, zadnych numerków, [/quote]pierwsze wydanie nie ma kodu Jeżeli masz kod kreskowy u góry z numerem 5 018615 102199 to masz remastera/reedycje
- Gore_Obsessed
Jaki "kurwa przykład"? Najpierw piszesz o rzeszach katoli w zespołach amerykańskich. Teraz wychodzi na to, że dysponujesz jednym przykładem (również nie jest pewne czy do końca trafionym). Opanuj się.
Już bardziej wierzę Majorowi, który wspomniał o DISMEMBER (nie interesuję się tym zespołem, więc nie miałem takiej wiedzy na temat jego członków), czyli na razie (w najgorszym dla Amerykańców wypadku) jest 1:1.
Już bardziej wierzę Majorowi, który wspomniał o DISMEMBER (nie interesuję się tym zespołem, więc nie miałem takiej wiedzy na temat jego członków), czyli na razie (w najgorszym dla Amerykańców wypadku) jest 1:1.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- rob
- w mackach Zła
to co ja czytałem wyraźnie było napisane[b] "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki"[/b]. Chyba kurwa umiem czytać. [/quote]
sorry men, ale czy stwierdzenie - "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki" - jest już jasną i oczywistą deklaracją w wiarę w jezusa ch. ? a może oglądałeś film pt.` Być jak Chuck Schuldiner` i w ten sposób poznałeś psychikę i światopogląd Czaka?
to co ja czytałem wyraźnie było napisane[b] "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki"[/b]. Chyba kurwa umiem czytać. [/quote]
sorry men, ale czy stwierdzenie - "wiara w boga dodaje mi sił w tworzeniu muzyki" - jest już jasną i oczywistą deklaracją w wiarę w jezusa ch. ? a może oglądałeś film pt.` Być jak Chuck Schuldiner` i w ten sposób poznałeś psychikę i światopogląd Czaka?
jebać frajerów
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii