p.s. o czym wogóle jest ten topic bo się pogubiłem?
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
kurwa wy naprawdę jesteście tacy naiwni, że sądzicie, że muzyk kapeli metalowej, w przypadku gdy jest katolikiem bez ogródek powie to dzisiaj w wywiadzie? a chuj to z resztą kogo obchodzi? sęk właśnie w tym żeby wiara pozostała jak najbardziej osobistą sprawą człowieka - religia to natomiast niszczy poprzez istnienie na zasadzie zorganizowanej instytucji, w której jawnie musisz wyznawać w co wierzysz i jesteś dodatkowo zobligowany do szerzenia tej wiary wśród innych - dlatego religia to gówno i dlatego religia a wiara to dwie zupełnie inne rzeczy
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
stary
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
wiesz .dziwie się.ty-fan amerykanskiego grania nie przepadasz za nowymi dokonaniami behemoth?przeciez to juz nie jest plugawy black metal-tylko najprawdziwszy rasowy death metal.[/quote]
Dla mnie to jest nowoczesny łomot. "Zalejemy słuchacza nawałnicą dźwięków to nie zauważy, że łupiemy na siłę". Tak to widzę.
wiesz .dziwie się.ty-fan amerykanskiego grania nie przepadasz za nowymi dokonaniami behemoth?przeciez to juz nie jest plugawy black metal-tylko najprawdziwszy rasowy death metal.[/quote]
Dla mnie to jest nowoczesny łomot. "Zalejemy słuchacza nawałnicą dźwięków to nie zauważy, że łupiemy na siłę". Tak to widzę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
"Zalejemy słuchacza nawałnicą dźwięków to nie zauważy, że łupiemy na siłę"[/quote]zadziwiające jest to że taki opis pasuje do wiekszosci zespołów amerykańskich
przyznaję.pare rzeczy poznałem dzieki temu forum.np Shining, Armagedda,lepsze dokonania Behemoth, Lunar Aurora, i za to kilku osobom stad jestem wdzięczny [/quote]zmień forum, poznasz więcej
"Zalejemy słuchacza nawałnicą dźwięków to nie zauważy, że łupiemy na siłę"[/quote]zadziwiające jest to że taki opis pasuje do wiekszosci zespołów amerykańskich
przyznaję.pare rzeczy poznałem dzieki temu forum.np Shining, Armagedda,lepsze dokonania Behemoth, Lunar Aurora, i za to kilku osobom stad jestem wdzięczny [/quote]zmień forum, poznasz więcej
- Gore_Obsessed
Jesteś laikiem, więc nie dziwi mnie taka wypowiedź. Z drugiej strony: po co zabierasz głos?Wysłane przez Left-Hand-Pathzadziwiające jest to że taki opis pasuje do wiekszosci zespołów amerykańskichWysłane przez Gore_Obsessed
"Zalejemy słuchacza nawałnicą dźwięków to nie zauważy, że łupiemy na siłę"
Na mHouse. Poznasz Diabła...Wysłane przez Left-Hand-Pathzmień forum, poznasz więcej :)Wysłane przez stary
przyznaję.pare rzeczy poznałem dzieki temu forum.np Shining, Armagedda,lepsze dokonania Behemoth, Lunar Aurora, i za to kilku osobom stad jestem wdzięczny
-
stary
- Gore_Obsessed
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Azael69
- rozkręca się
Bardzo ciekawa polemika sie wywiazala z tematu Entombed, szkoda ze pojechala nie tymi torami co trzeba, i malo kto sie wypowiada w temacie nowej plytki. Mija tydzien od premiery i cisza, wiecej rabanu bylo po znalezieniu promo w interku a szkoda. Moja opinia Serpent Saints jest jednym z jasniejszych punktow w ich dyskografii. Stawiam ja blisko Wolverine bluesa, Morning star moich ulubionych albomow. Co sie tyczy samego wydania ladny slipcase dosc humorystyczne rysynki ogolnie ladnie. Czekam teraz tylko na koncerty
)))
- mad
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
masz klapki na oczach i nie potrafisz przyjąc do wiadomości kilku istotnych rzeczy[/quote]
Wiem, wiem. Liczą się tylko: mrok, zło i zgnilizna moralna. I to jak wypadają na zdjęciach i w wywiadach muzycy pod tym kątem.
No i żeby blastów, broń boże, nie było. Blasty to wysłannicy Jezusa.
masz klapki na oczach i nie potrafisz przyjąc do wiadomości kilku istotnych rzeczy[/quote]
Wiem, wiem. Liczą się tylko: mrok, zło i zgnilizna moralna. I to jak wypadają na zdjęciach i w wywiadach muzycy pod tym kątem.
No i żeby blastów, broń boże, nie było. Blasty to wysłannicy Jezusa.
-
stary
- Trojan
- postuje jak opętany!