ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Abscess- po kabaretach z pierwszych płyt jestem zrażony do tego, Gorefest - boję się włączyć, Immo jest nędzny, VR nie słyszałem ale pewnie nie;), a NC to jakieś podejrzane. I nie mocne 8,5 tylko conajmniej 9,58\10. [/quote]
dla mnie conajmniej 8,967845^2 + 7 /13
Abscess- po kabaretach z pierwszych płyt jestem zrażony do tego, Gorefest - boję się włączyć, Immo jest nędzny, VR nie słyszałem ale pewnie nie;), a NC to jakieś podejrzane. I nie mocne 8,5 tylko conajmniej 9,58\10. [/quote]
dla mnie conajmniej 8,967845^2 + 7 /13
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Tobie stanowczo się ta nitrogliceryna przyda, nie pytaj mnie więc o Benediction i Bolt Thrower;) [/quote]
W aptece lokalnej po lekturze dzisiejszych Twoich postów dostanę chyba jakiś upust 50% na nitroglicerynę - dla stałego klienta
O te dwa angielskie zespoły się pytać nie będę, bo je bardzo lubię, a coś mi mówi, że jak się zapytam, to nie zdarzę sięgnąć po tabletki ;]
Tobie stanowczo się ta nitrogliceryna przyda, nie pytaj mnie więc o Benediction i Bolt Thrower;) [/quote]
W aptece lokalnej po lekturze dzisiejszych Twoich postów dostanę chyba jakiś upust 50% na nitroglicerynę - dla stałego klienta

- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Posłuchałem "Revolt" i jestem mile zaskoczony. Bez obsrania, ale słucha się z przyjemnością. Ciekawy ten wtręt w środku utworu. Tylko te kilkadziesiąt sekund pitolenia zaczynające się pod koniec czwartej minuty mi nie leży.
jesterSS - o jakim "kabarecie" mówisz w kontekście ABSCESS, bo nie rozumiem.
jesterSS - o jakim "kabarecie" mówisz w kontekście ABSCESS, bo nie rozumiem.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Posłuchałem "Revolt" i jestem mile zaskoczony. Bez obsrania, ale słucha się z przyjemnością. Ciekawy ten wtręt w środku utworu. Tylko te kilkadziesiąt sekund pitolenia zaczynające się pod koniec czwartej minuty mi nie leży.
jesterSS - o jakim "kabarecie" mówisz w kontekście ABSCESS, bo nie rozumiem. [/quote]
o te kawałki, w których się wydurniają, np na jedynce (numerkami), 2, 5, 6, 15 dla przykałdu. Takie tam jajca.
jesterSS - o jakim "kabarecie" mówisz w kontekście ABSCESS, bo nie rozumiem. [/quote]
o te kawałki, w których się wydurniają, np na jedynce (numerkami), 2, 5, 6, 15 dla przykałdu. Takie tam jajca.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dla mnie to nie są wygłupy. Tu masz wygłupy w moim mniemaniu:
[img]http://www.anus.com/metal/about/metal/b ... _trend.jpg[/img]
[img]http://www.anus.com/metal/about/metal/b ... _trend.jpg[/img]
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Revenant
- postuje jak opętany!
[/quote]
Cieszę się, że Ci się podoba. IMO jest to naprawdę dobra płyta i polecam zapoznanie się z całym "Rise to Ruin", jeśli będziesz miał taką możliwość. "Revolt" wcale nie jest tam najlepszym kawałkiem, powiedziałbym, że jest w środku stawki.
Zaś co do Abscess to jak dla mnie te śmieszne wkręty idealnie pasowały do konceptu płyty(świetnie współgrały z okładką i tekstami innych kawałków) i muzyki tego wesołego komanda. Za to mają u mnie duży szacunek.
[/quote]
Cieszę się, że Ci się podoba. IMO jest to naprawdę dobra płyta i polecam zapoznanie się z całym "Rise to Ruin", jeśli będziesz miał taką możliwość. "Revolt" wcale nie jest tam najlepszym kawałkiem, powiedziałbym, że jest w środku stawki.
Zaś co do Abscess to jak dla mnie te śmieszne wkręty idealnie pasowały do konceptu płyty(świetnie współgrały z okładką i tekstami innych kawałków) i muzyki tego wesołego komanda. Za to mają u mnie duży szacunek.
Nadrobiłem Inferno, tylko kupiłem jebany digipack, a obok prawdopodobnie leżało pierwsze wydanie w normalnym pudełku kurwa kurwa KURWA!
Trochę się zawiodłem, wcześniej znałem tylko świetny Incinerator, im dalej w las tym bardziej płyta przynudza, ale może to zgubny wpływ SS. Brzmienie Inferno dla odmiany jest rewelacyjne.
Coby nie było tak słodko w temacie SS, jeden szkopół. Po co ten jebany Killjoy w drugim kawałku?????
Trochę się zawiodłem, wcześniej znałem tylko świetny Incinerator, im dalej w las tym bardziej płyta przynudza, ale może to zgubny wpływ SS. Brzmienie Inferno dla odmiany jest rewelacyjne.
Coby nie było tak słodko w temacie SS, jeden szkopół. Po co ten jebany Killjoy w drugim kawałku?????
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[img]http://www.anus.com/metal/about/metal/b ... _trend.jpg[/img] [/quote]
Ten z lewej to chyba Paul Ledney, w moim mniemaniu:)
[img]http://www.anus.com/metal/about/metal/b ... _trend.jpg[/img] [/quote]
Ten z lewej to chyba Paul Ledney, w moim mniemaniu:)
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
bardzo dobry, solidny album, ale na pewno nie wybitny... ot, przyzwoita płyta przyzwoitej kapeli
[/quote]
Ha! Nic w tym dziwnego,
wszak Maria Konopnicka znana jest z tego,
że stawia...
gdy inni puszczają pawia,
pedalske heavy rajtuzy
nad muzykami, którzy
w swym hetero-diabelskim bycie
pogrążają Maryśkę w odbycie.

bardzo dobry, solidny album, ale na pewno nie wybitny... ot, przyzwoita płyta przyzwoitej kapeli

Ha! Nic w tym dziwnego,
wszak Maria Konopnicka znana jest z tego,
że stawia...
gdy inni puszczają pawia,
pedalske heavy rajtuzy
nad muzykami, którzy
w swym hetero-diabelskim bycie
pogrążają Maryśkę w odbycie.

Down the bottle's nest