SETHERIAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
To oznacza ze nie nie macie pojecia o co chodzi w black metalu. [/quote]
Ten tekst mnie zawsze skutecznie dobija. A o co kurwa chodzi w "black metalu"? Myślałem, że o to, żeby kupić płytę, odpalić i żeby łeb urwało (tak w przenośni, wiecie... nie aż tak grim & nekkkkro). SETHERIAL te wymagania spełnia.
To oznacza ze nie nie macie pojecia o co chodzi w black metalu. [/quote]
Ten tekst mnie zawsze skutecznie dobija. A o co kurwa chodzi w "black metalu"? Myślałem, że o to, żeby kupić płytę, odpalić i żeby łeb urwało (tak w przenośni, wiecie... nie aż tak grim & nekkkkro). SETHERIAL te wymagania spełnia.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Block69
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
A o co kurwa chodzi w "black metalu"? Myślałem, że o to, żeby kupić płytę, odpalić i żeby łeb urwało (tak w przenośni, wiecie... nie aż tak grim & nekkkkro).[/quote]
Nie masz pojecia o co chodzi o black metalu !
Ja ci to wytlumacze :faja:
Chodzi o to że im bardziej ci sie dana płyta nie podoba, im bardziej cie odpycha jej brzmienie, poziom kompozycji itd tym ta płyta jest lepsza, bardziej szatańska i najbardziej black metalowa z black metalu. Im większej ilości osób sie ona nie podoba tym lepiej bo możesz uważać się za jednego z nielicznych prawdziwych wojów. KU WOJNIE !!!
A o co kurwa chodzi w "black metalu"? Myślałem, że o to, żeby kupić płytę, odpalić i żeby łeb urwało (tak w przenośni, wiecie... nie aż tak grim & nekkkkro).[/quote]
Nie masz pojecia o co chodzi o black metalu !
Ja ci to wytlumacze :faja:
Chodzi o to że im bardziej ci sie dana płyta nie podoba, im bardziej cie odpycha jej brzmienie, poziom kompozycji itd tym ta płyta jest lepsza, bardziej szatańska i najbardziej black metalowa z black metalu. Im większej ilości osób sie ona nie podoba tym lepiej bo możesz uważać się za jednego z nielicznych prawdziwych wojów. KU WOJNIE !!!
PENIS METAL
- Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
Dobra skończ już, bo zgrozą wieje.
Słodkie melodyjki to zdarzają się w MIDVINTER, NON SERVIAM albo DISSECTION. W SETHERIAL nie ma "melodyjek" tylko melodie, najlepsze jakie sobie mogę w szwedzkim graniu wyobrazić.
"Śmieszne wokale" to mogę zrozumieć w BURZUM albo BEHERIT.
"Rymowanki" to masz w przedszkolu.
Słodkie melodyjki to zdarzają się w MIDVINTER, NON SERVIAM albo DISSECTION. W SETHERIAL nie ma "melodyjek" tylko melodie, najlepsze jakie sobie mogę w szwedzkim graniu wyobrazić.
"Rymowanki" to masz w przedszkolu.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
O to aby muzyka łapała za serducho, albo wprawiała w ekstremalne nastroje lub wywoływała podziw. Na przykładzie Setherial - Nord jest 'najzimniejszą' płytą jaką w życiu słyszałem i zaletą jej jest to że jest tak sugestywna, natomiast Lords jest najekstremalniejszą płytą tego typu z całej szwedzkiej albo nawet światowej sceny. Nie zanucisz sobie tego w formie 'la la la'. Może w kilku momentach, jak na przykład 'refren' w 2gim kawałku, ale nie powtarzają tych jebanych refrenów tak częśto jak w HE. Przy HE i wesoło potupiesz nóżką i podśpiewasz sobie do rytmu razem z wokalistą właśnie 'la la la' a ogólnie album pozostawia wrażenie/wizje fantasy ze smokami i innymi pierdołami. Do tego layout i image wydaje się już kapke przesadzony i widać właśnie że zmierzali w zła strone - skonczyli jak banda pajaców pozujących w jakimś tunelu. Pewnie jeszcze malowani przez stylistki.
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
O to aby muzyka łapała za serducho, [/quote]
panu już podziękujemy...
O to aby muzyka łapała za serducho, [/quote]
panu już podziękujemy...
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- Gore_Obsessed
Napisałem, że mógłbym zrozumieć gdyby ktoś stwierdził, że są śmieszne. Nic więcej. Czytaj ze zrozumieniem. Choć te małpie pomruki na splicie z ARCHGOAT wywołują u mnie niepohamowany śmiech, a Vicki Mouse to dla mnie synonim blackmetalowego (a jak!) debila, na co zapracował w dużej mierze za sprawą pracy paszczą.Wysłane przez longinus696Tam są właśnie zajebiste wokale.Wysłane przez Gore_Obsessed
Nie jest "elitarny" i "ekstremalny", więc już nie dla ciebie. Natomiast prezentuje sobą więcej niż przytłaczająca większość dziwadeł, które tymi dwoma określeniami można opisać.Wysłane przez longinus696
A śmieszny to jest ten cały Setherial. Że komuś się chce kasę w to inwestować, to już paranoja jest.
Gdyby tobie podobnym się podobał to coś by mi w tym wszystkim nie pasowało.
Wybacz, ale nie rozumiem. "Hell Eternal" to jest TO SAMO co "Lords..." tylko odrobinę lepiej (produkcja). Jakie "la la la"?!? Kurwa, o co chodzi?!?Wysłane przez So_It_Is_Done
O to aby muzyka łapała za serducho, albo wprawiała w ekstremalne nastroje lub wywoływała podziw. Na przykładzie Setherial - Nord jest 'najzimniejszą' płytą jaką w życiu słyszałem i zaletą jej jest to że jest tak sugestywna, natomiast Lords jest najekstremalniejszą płytą tego typu z całej szwedzkiej albo nawet światowej sceny. Nie zanucisz sobie tego w formie 'la la la'. Może w kilku momentach, jak na przykład 'refren' w 2gim kawałku, ale nie powtarzają tych jebanych refrenów tak częśto jak w HE. Przy HE i wesoło potupiesz nóżką i podśpiewasz sobie do rytmu razem z wokalistą właśnie 'la la la' a ogólnie album pozostawia wrażenie/wizje fantasy ze smokami i innymi pierdołami.
CO TO MA DO RZECZY???Wysłane przez So_It_Is_Done
Do tego layout i image wydaje się już kapke przesadzony i widać właśnie że zmierzali w zła strone - skonczyli jak banda pajaców pozujących w jakimś tunelu. Pewnie jeszcze malowani przez stylistki.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz