BIOHAZARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Najprzewielebniejszy
Pierwsze 3 płyty Biohazard casłkiem nieźle sie slucha. Od czasu do czasu chetnie zalacze.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
O ACID DRINKERS pewnie nawet panowie nie słyszeli, SOULFLY odpada ze względu na niezachowaną chronologię, PANTERA również tam nie słyszę. [/quote]
Nie mówię, że się tym inspirowali, tylko że tam słyszę te kapele, ale
złudzenie powoli mija na szczęście.
[quote][i]Wysłane przez Zenek[/i]
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Rozum mi podpowiada że to jednak trochę wioska jest, lecz uszy... miodzio. [/quote]
lol a ten jak się przejmuje [/quote]
Nic nie poradzę, że mam takie dylematy:[
O ACID DRINKERS pewnie nawet panowie nie słyszeli, SOULFLY odpada ze względu na niezachowaną chronologię, PANTERA również tam nie słyszę. [/quote]
Nie mówię, że się tym inspirowali, tylko że tam słyszę te kapele, ale
złudzenie powoli mija na szczęście.
[quote][i]Wysłane przez Zenek[/i]
Rozum mi podpowiada że to jednak trochę wioska jest, lecz uszy... miodzio. [/quote]
lol a ten jak się przejmuje [/quote]
Nic nie poradzę, że mam takie dylematy:[
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- cumchrist
- zaczyna szaleć
Nabyłem niedawno "State of the World Adress", przesłuchałem dokładnie i zawiedziony nie jestem. Umiejscowiłbym to w ten sposób:
The Truth Hurts >>>>>> Burn My Eyes >> State of the World Adress
The Truth Hurts >>>>>> Burn My Eyes >> State of the World Adress
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
- Gore_Obsessed
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Gore_Obsessed
Tu cała potęga tej kapeli:
[url]http://youtube.com/watch?v=M-045bFmxgs[/url]
[url]http://youtube.com/watch?v=M-045bFmxgs[/url]
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
Znacznie większą wioska jest słuchanie jakiegoś Trivium i innych metalcorowych wyznalazków dla wrażliwych dzieci... [/quote]
Że juz o innych wynalazkach nie mówiąc.
Znacznie większą wioska jest słuchanie jakiegoś Trivium i innych metalcorowych wyznalazków dla wrażliwych dzieci... [/quote]
Że juz o innych wynalazkach nie mówiąc.
In a world of compromise...some don't
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
To nie ulega wątpliwości, ale nie o to tu chodzi.
Zadziwia mnie ta płyta - masa gibońskich riffów, ale zagranych tak, jak nigdy żadna gibońska Sepultura nie zagra. Zaczynają jednak denerwować mnie te śpiewane momenty (np. w refrenie "Down For Life").
To nie ulega wątpliwości, ale nie o to tu chodzi.
Zadziwia mnie ta płyta - masa gibońskich riffów, ale zagranych tak, jak nigdy żadna gibońska Sepultura nie zagra. Zaczynają jednak denerwować mnie te śpiewane momenty (np. w refrenie "Down For Life").
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- MiśPushupek
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
A ten akustyczny wstęp to, jak już pisałem, mi się bardzo z VITAL REMAINS z "Forever Underground" kojarzy. [/quote]
To tylko potwierdza fakt, że wbrew obiegowej opinii Biohazard potrafi grać, w przeciwiństwie do podobnych kapel. BTW, co sądzicie o Dog Eat Dog? U kumpla spłyszałem co prawda jakąś syfną taśmę, ale ostatnio obejrzałem klip do "Who's the King?" i odliczając wtręty jakiegoś asfalta było bardzo O.K.
A ten akustyczny wstęp to, jak już pisałem, mi się bardzo z VITAL REMAINS z "Forever Underground" kojarzy. [/quote]
To tylko potwierdza fakt, że wbrew obiegowej opinii Biohazard potrafi grać, w przeciwiństwie do podobnych kapel. BTW, co sądzicie o Dog Eat Dog? U kumpla spłyszałem co prawda jakąś syfną taśmę, ale ostatnio obejrzałem klip do "Who's the King?" i odliczając wtręty jakiegoś asfalta było bardzo O.K.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła