ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Nie męcz sie, jeszcze w necie jej nie ma (i bardzo dobrze). [/quote]
Wiem ze nie ma, gdyby byla to nie pisalbym tego tylko jej sluchal. Juz widze jak czekasz 2-3 tyg pomiedzy wypuszczeniem do sieci a premiera sklepowa
Kto ma kupic to i tak kupi, ja nie dam rady juz dluzej czekac ; (
Nie męcz sie, jeszcze w necie jej nie ma (i bardzo dobrze). [/quote]
Wiem ze nie ma, gdyby byla to nie pisalbym tego tylko jej sluchal. Juz widze jak czekasz 2-3 tyg pomiedzy wypuszczeniem do sieci a premiera sklepowa

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
licze na to, ze to tylko takie dwa spokojne, lekkie fragmenty i ze jednak bedzie gesto. i tak Ulver to zespol, ktory jesli nawet nagra cos co mi sie nie spodoba, to uznam, ze to moja wina i bede walkowal az zrozumiem/polubie
. tak to jest jak sie ma w dorobku takie albumy jak oni.

this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
ja i tak wiem, ze bede ja wielbil ;-D. problem w tym, ze na Blood Inside poprzeczke zawiesili kurewsko wysoko. wczoraj sluchalismy przy winku tej plyty z dobrej jakosci sprzetu i znowu wybila mi szczeke. ta gestosc, bogactwo brzmienia... no kurwa, to jest po prostu absolut. za kazdym razem zapiera dech.
- Riven
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Riven
- Kontakt:
absinthe -> a ja nie. nie podoba mi sie zupelnie ten caly projekt gitarzysty Anaal Nathrakh. Garm tam zaspiewal, oczywiscie jak zwykle bardzo dobrze, ale cala reszta jest jak dla mnie najwyzej niezla (naturalnie to zasluga Kenneya) 6/10. A to bardzo slabo w tej kategorii 
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
absinthe_patriote - nie o to chodzi - gdy utwory sa prostsze trace ten etap przedzieranie sie przez ich strukture. Lubie gdy z chaotycznych na poczatku dzwiekow zaczynasz z czasem dostrzegac kompozycje
[/quote]
to fakt. ale z drugiej strony ewentualna prostota utworow moze byc ta bariera, przez ktora trzeba bedzie sie przedrzec. oczywiscie nie tak namacalna jak przy Blood Inside, ale jednak.

[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
absinthe_patriote - nie o to chodzi - gdy utwory sa prostsze trace ten etap przedzieranie sie przez ich strukture. Lubie gdy z chaotycznych na poczatku dzwiekow zaczynasz z czasem dostrzegac kompozycje

to fakt. ale z drugiej strony ewentualna prostota utworow moze byc ta bariera, przez ktora trzeba bedzie sie przedrzec. oczywiscie nie tak namacalna jak przy Blood Inside, ale jednak.
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Riven[/i]
absinthe -> a ja nie. nie podoba mi sie zupelnie ten caly projekt gitarzysty Anaal Nathrakh. Garm tam zaspiewal, oczywiscie jak zwykle bardzo dobrze, ale cala reszta jest jak dla mnie najwyzej niezla (naturalnie to zasluga Kenneya) 6/10. A to bardzo slabo w tej kategorii
[/quote]
Jako całość, faktycznie, słabe to, ale kawałek z Ryggiem na wokalu bardzo fajny...niechby tylko ze względu na wokal, nic nie poradzę, ze tak bezkrytycznie do tego podchodzę:)

[/quote]
Jako całość, faktycznie, słabe to, ale kawałek z Ryggiem na wokalu bardzo fajny...niechby tylko ze względu na wokal, nic nie poradzę, ze tak bezkrytycznie do tego podchodzę:)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
nowy kawalek:
[url=http://www.myspace.com/ulver1]http://www.myspace.com/ulver1[/url]
Krotko. ZAJEBISTY WOKAL!
Edyta: chyba sie troszke spoznilem
[url=http://www.myspace.com/ulver1]http://www.myspace.com/ulver1[/url]
Krotko. ZAJEBISTY WOKAL!
Edyta: chyba sie troszke spoznilem

Coś tam było! Człowiek!
- Riven