PEST ( SWE )
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
PEST ( SWE )
Twórcy zajebistego "Daudafaerd" chyba już nagrali następcę "In Total Contempt" czyli "Rest In Morbid Darkness". Tym czasem, nowy layout strony:
http://www.pest.se/
ewentualne opinie na temat poprzednich wydawnictw mile widziane, łudstokowcom dziękujemy...
ewentualne opinie na temat poprzednich wydawnictw mile widziane, łudstokowcom dziękujemy...
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Twórcy zajebistego "Daudafaerd" chyba już nagrali następcę "In Total Contempt" czyli "Rest In Morbid Darkness". Tym czasem, nowy layout strony:
ewentualne opinie na temat poprzednich wydawnictw mile widziane, [b]łudstokowcom dziękujemy[/b]... [/quote]
PiS Bracie, Heyka
ewentualne opinie na temat poprzednich wydawnictw mile widziane, [b]łudstokowcom dziękujemy[/b]... [/quote]
PiS Bracie, Heyka
jebać frajerów
- COFFIN
nawet bym nie porównywał Pest do Craft, lubię obie kapele, ale to trochę inna bajka. In Total Contempt jest w cipkę, ciekawe jaki będzie nowy album...tzn, wiadomo jaki będzie ( he he ), ale generalnie chodzi mi o brzmienie, aranżacje samych kawałków, wykonanie, no i o to jakie te kawałki w sumie będą 

'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- boroowa
- weteran forumowych bitew
nie powiem, żebym moczył majty przy Pest, ale zdecydowanie ponadprzeciętny zespół. Przy okazji również ponadprzeciętnie nieoryginalny 
Daudaferd - dobre, ale bez fajerwerków
In total Comtempt - tak powinien brzmieć Darkthrone po Panzerfaust. po prostu piękna płyta.
Evil Return - nieco bardziej oldskulowe klimaty, wchodzi bez popity a mi przypomina się dorwana w łapy kaseta "A Blaze in the Northern Sky"

Daudaferd - dobre, ale bez fajerwerków
In total Comtempt - tak powinien brzmieć Darkthrone po Panzerfaust. po prostu piękna płyta.
Evil Return - nieco bardziej oldskulowe klimaty, wchodzi bez popity a mi przypomina się dorwana w łapy kaseta "A Blaze in the Northern Sky"
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Nie znalazłem jeszcze nigdzie potwierdzenia tego info, ale panowie podpisali chyba papiery z Season Of Mist.... [/quote]
jak byk stoi na stronach m.a.
Nie znalazłem jeszcze nigdzie potwierdzenia tego info, ale panowie podpisali chyba papiery z Season Of Mist.... [/quote]
jak byk stoi na stronach m.a.
I'll give you black sensations up and down your spine