DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Metal to muzyka dla pryszczatych grubasów z przetłuszczonymi włosami, kurde...
[/quote]
A ja myślałem wręcz przeciwnie, że ideałem metalowca są goście z Manowar - wielcy, umięśnieni, a błysk ich włosów oznaczał jedynie, że są zdrowe:)
Tak czy owak Decapitated muszą teraz przypakować troche na siłowni!
Metal to muzyka dla pryszczatych grubasów z przetłuszczonymi włosami, kurde...
[/quote]
A ja myślałem wręcz przeciwnie, że ideałem metalowca są goście z Manowar - wielcy, umięśnieni, a błysk ich włosów oznaczał jedynie, że są zdrowe:)
Tak czy owak Decapitated muszą teraz przypakować troche na siłowni!
- longinus696
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
- Duban
- weteran forumowych bitew
Moim zdaniem dawno powinno wskoczyć. Teraz chyba troszkę za późno, bo zespół za długo milczy. Ostatni album z pewnością odważny i świeży, ale wolałem poprzednie wydawnictwa. Choć nie ukrywam, że trochę przeszkadzała mi ich powtarzalność.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- north
- zaczyna szaleć
- Husar
[quote][i]Wysłane przez MANOWAR[/i]
Rzeczywiście troche cicho w ich obozie, a jakoś nie słyszałem by coś nagrywali??, miejmy nadzieje, że po takiej przerwie wysmażą coś naprwade mocnego. [/quote]
teraz ciagle zespol koncertuje i promuje plyte - fakt czas na kolejny album. Ostatni jak dla mnie sredni byl. Ich debiut niszczy wszystko ale watpie czy jeszcze kiedykolwiek dopierdola cos na takim poziomie i tak swierzego jak wlasnie ten album. Czasem slucham jedynki reszte olalem.
Rzeczywiście troche cicho w ich obozie, a jakoś nie słyszałem by coś nagrywali??, miejmy nadzieje, że po takiej przerwie wysmażą coś naprwade mocnego. [/quote]
teraz ciagle zespol koncertuje i promuje plyte - fakt czas na kolejny album. Ostatni jak dla mnie sredni byl. Ich debiut niszczy wszystko ale watpie czy jeszcze kiedykolwiek dopierdola cos na takim poziomie i tak swierzego jak wlasnie ten album. Czasem slucham jedynki reszte olalem.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Jakby muzyka była za darmo, to bym parę razy przesłuchał jakiś dały Decapitated, ale ogólnie nie tyle bieda, co muzyka nie warta pieniędzy. Amen.
Edit: poza tym coś mi się wydaje że taki topic już jest, ale nie chce mi się grzebać. [/quote]
Twoja 'gupota' nie jest warta dokumentowania na stronach tego forum. Paseczek na szyjkę i na klameczkę kmiocie.
Jakby muzyka była za darmo, to bym parę razy przesłuchał jakiś dały Decapitated, ale ogólnie nie tyle bieda, co muzyka nie warta pieniędzy. Amen.
Edit: poza tym coś mi się wydaje że taki topic już jest, ale nie chce mi się grzebać. [/quote]
Twoja 'gupota' nie jest warta dokumentowania na stronach tego forum. Paseczek na szyjkę i na klameczkę kmiocie.
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Menel[/i]
Twoja 'gupota' nie jest warta dokumentowania na stronach tego forum. Paseczek na szyjkę i na klameczkę kmiocie. [/quote]
Spierdalaj cwelku mały.
Twoja 'gupota' nie jest warta dokumentowania na stronach tego forum. Paseczek na szyjkę i na klameczkę kmiocie. [/quote]
Spierdalaj cwelku mały.
- lucass
Decapitated z plyty na plyte robia postepy na plaszczyznie aranzacyjnej bo ich zajebisty warsztat to sprawa oczywista. Najlepiej podoba mi sie Nihility ale na Organic.... sa lepsze wokale. Przyjemnie sie tego slucha mimo czasami naprawde pojebanych patentów.
Wielkim fanem nie jestem ale lubie sobie zarzucic od czasu do czasu.
Wielkim fanem nie jestem ale lubie sobie zarzucic od czasu do czasu.
LEGALISE DRUGS & MURDER