Zna ktoś może twórczość Szwedów? Zapodają zagmatwany grind core, coś pod Cephalic Carnage. Znam ich tylko z kilku mp3 i tak się zastanawiam czy warto kupić ich pełen album.
Jakby co tu jest link do myspaca: http://www.myspace.com/crowpath" onclick="window.open(this.href);return false;
CROWPATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
Re: crowpath
Nowa płyta właśnie wyciekła i ciekawscy mogą sobie posłuchać. Jak dla mnie ta sama MOC co zawsze, tylko więcej bujania dołożyli do swojego przepisu na chaos !
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
czekam z niecierpliwością. Son of Sulphur rozpierdoliła mi czaszkę i mam ogromną nadzieję, że rozpierdolą mi jeszcze raz z przynajmniej równie ogromną siłą
support music, not rumors
- 4m
- weteran forumowych bitew
"One With Filth" to kolejna dobra płyta z rocznika 2008. Fajnie, że chłopaki z tak tradycyjnym i oklepanym składem grają tak nietradycyjną i nieoklepaną muzykę i nie nagrywają przy tym dwóch identycznych płyt. Crowpath - jestem na tak 

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form