MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Doskonała ta Mgła, "Further Down the Nest" to będzie top 3 moich przyszłych zakupów (niestety mam na cdr, bo się bałe, że to będzie jakaś Arkona czy inna sraka), zwłaszcza drugi utwór zabił. W zasadzie poza Shining to nie słyszałem w tym roku nic na tym poziomie. Rewelacja. Mdłości/Presence wyraźnie gorsze, ale muszę jeszcze nabrać dystansu.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Doskonała ta Mgła, "Further Down the Nest" to będzie top 3 moich przyszłych zakupów (niestety mam na cdr, bo się bałe, że to będzie jakaś Arkona czy inna sraka), zwłaszcza drugi utwór zabił. W zasadzie poza Shining to nie słyszałem w tym roku nic na tym poziomie. Rewelacja. Mdłości/Presence wyraźnie gorsze, ale muszę jeszcze nabrać dystansu. [/quote]
W sumie mało słyszałeś
Co do Mgły i obaw - he he, trzeba było ściągnąć sample ze strony....
Doskonała ta Mgła, "Further Down the Nest" to będzie top 3 moich przyszłych zakupów (niestety mam na cdr, bo się bałe, że to będzie jakaś Arkona czy inna sraka), zwłaszcza drugi utwór zabił. W zasadzie poza Shining to nie słyszałem w tym roku nic na tym poziomie. Rewelacja. Mdłości/Presence wyraźnie gorsze, ale muszę jeszcze nabrać dystansu. [/quote]
W sumie mało słyszałeś

'Come the Blessed Madness'
No , może przesadziłem z zachwytem, ale i tak cieszę się, że po tych kilku odsłuchach nocnych zanim ranne wstały zorze mogę z czystym sumieniem postawić FDTN obok dwójki Witchmaster i "Museaum... " Profanum. Nareszcie patologia z prawdziwego zdarzenia w tym smutnym kraju. Takie IXXI przy Mgle to jak nieudana próba zrobienia sobie krzywdy "tulipanem" zrobionym z butelki po niegazowanej wodzie mineralnej przy skoku z dwudziestego piętra na asfalt, hehe
Wiem, że niby mało słyszałem w tym roku BM, może to DsO jeszcze podskoczy (może mi się uda zakupić jeszcze w tym roku), ale póki co - jestem kupiony, a Mgła wpisana na najbliższą listę zakupów (zaraz po zakończeniu aukji Coil).
Wiem, że niby mało słyszałem w tym roku BM, może to DsO jeszcze podskoczy (może mi się uda zakupić jeszcze w tym roku), ale póki co - jestem kupiony, a Mgła wpisana na najbliższą listę zakupów (zaraz po zakończeniu aukji Coil).
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Okrutny_Kot
- rozkręca się
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
-