NIFELHEIM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
NIFELHEIM
Jako że w sieci wpadł już nowy album Szwedów, zadam pytanie, jaki jest wasz ulubiony zespół grający wesoły Black/Thrash i dlaczego Nifelheim?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
nawet gdybym nad tym rozmyślał przy wódce... to spiłbym sie jak świnia a i tak nie umiałbym wybrać miedzy Nifelheim a Aura Noir...
rozumiem że Desaster zakwalifikowałeś jako thrash... [/quote]
Bez urazy dla Desaster, ale dowolna ich płyta może debiutowi Nifelheim skoczyć, podobnie Aura Noir, jeśli chodzi o takie grzanie, to Nifelheim kocham bezgranicznie :]
nawet gdybym nad tym rozmyślał przy wódce... to spiłbym sie jak świnia a i tak nie umiałbym wybrać miedzy Nifelheim a Aura Noir...
rozumiem że Desaster zakwalifikowałeś jako thrash... [/quote]
Bez urazy dla Desaster, ale dowolna ich płyta może debiutowi Nifelheim skoczyć, podobnie Aura Noir, jeśli chodzi o takie grzanie, to Nifelheim kocham bezgranicznie :]
Give birth to something dead
-
- świeżak
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Morph
- Kontakt:
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nifelheim w Media Markcie? No no, czasem trzeba tam wpaść i zrobić przeczesanie (raz jak wpadłem do MM i zrobiłem przeczesanie to wyszłem z 5 CD, dwa tygodnie później nie było już nic ciekawego to kupił reedycje Malevolent Creation z MMP na pocieszenie).
Teraz kroi się że NWN wyda reedycje 2 pierwszy płyt, to nie dość że bedą zajebiście wydane to jeszcze będzie mozna dostać w normalnych cenach.
Pozatym... kurwa.... NIFELHEIM gra stary black metal a nie żadne tam black/thrash, do kurwy nędzy, co wy ludzie uszu nie macie?
Teraz kroi się że NWN wyda reedycje 2 pierwszy płyt, to nie dość że bedą zajebiście wydane to jeszcze będzie mozna dostać w normalnych cenach.
Pozatym... kurwa.... NIFELHEIM gra stary black metal a nie żadne tam black/thrash, do kurwy nędzy, co wy ludzie uszu nie macie?
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
Nifelheim w Media Markcie? No no, czasem trzeba tam wpaść i zrobić przeczesanie (raz jak wpadłem do MM i zrobiłem przeczesanie to [b]wyszłem[/b] z 5 CD, dwa tygodnie później nie było już nic ciekawego to kupił reedycje Malevolent Creation z MMP na pocieszenie).
[/quote]
Następnym razem jak już wpadniesz, to wyjdź ze słownikiem ortograficznym
Nifelheim w Media Markcie? No no, czasem trzeba tam wpaść i zrobić przeczesanie (raz jak wpadłem do MM i zrobiłem przeczesanie to [b]wyszłem[/b] z 5 CD, dwa tygodnie później nie było już nic ciekawego to kupił reedycje Malevolent Creation z MMP na pocieszenie).
[/quote]
Następnym razem jak już wpadniesz, to wyjdź ze słownikiem ortograficznym

- longinus696
- Adrian696
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- antigod