REVELATION OF DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- starszy świeżak
Wszyscy tak ładnie kadzą ROD, że i ja pokadzę
Brak świniaków to zdecydowana zaleta (zresztą jakoś nie widzę ich przy takiej muzie). A tak całkiem poważnie to "Sie ma Forasz" jak nic może kandydować do miana płyty AB 2007. Dawno też tak diabelsko-laveyowskiej płyty nie słyszałem. Pewnie za rzadko Acheron sobie zapodaję <lol> Z trzech nowych produkcji Pagan BLOODTHIRST też zajebiście daje radę, ale do STILLBORN nie idzie się przekonać. Split był cacy, jedynka też, a nowa płyta... :-/

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Coś w tym jest... trochę jakby zespół stanął w miejscu ze swoją koncepcją. Płyta się po prostu nudzi w połowie.Wysłane przez raebel
do STILLBORN nie idzie się przekonać. Split był cacy, jedynka też, a nowa płyta... :-/
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Kwestia podejścia. Akurat w porównaniu do "Satanas..." zaszła spora różnica - w brzmieniu, strukturach utworów, itp. Po prostu jest kilka hitów, kilka średniaków i znalazło się też miejsce na gnioty. Tak czy siak "Mirrormaze" i split z Azarath to ich najlepsze wypusty.Wysłane przez OloCoś w tym jest... Trochę jakby zespół stanął w miejscu ze swoją koncepcją. Płyta się po prostu nudzi w połowie.Wysłane przez raebel
do STILLBORN nie idzie się przekonać. Split był cacy, jedynka też, a nowa płyta... :-/
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nie zdawałem z geografii, poza tym, czy mi się wydaje czy my się znamy?Wysłane przez EMGostyń nie leży w Lubuskiem, o tegoroczny maturzysto.Wysłane przez antigod
Na pewno lepsze od takiej jednej kapeli z lubuskiego na 2gą literę alfabetu...

THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Morph
- Kontakt:
No, skończyło się. Powiem, że płyta bardzo mi się podoba (jest to mój pierwszy kontakt z ROD więc nie mam uprzedzeń ani odniesień do poprzednich wydawnictw). Zamiata w sposób konsekwentny i równomierny. Tak na dobrą sprawę to rozpierdol gwarantuje prawie taki jak Redesekration, a więc solidny. Bardzo dobrą robotę odwalił Analny, solidny, wściekły wokal. Przy najbliższym przypływie gotówki trzeba będzie nabyć. (7.5/10)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Mental
- weteran forumowych bitew
No, trzeba przyznac, ze kopie dupe ten nowy ROD. Zmiana na stanowisku wokalisty pozytywnie wplynela na jakosc materialu. Juz poczatek obwieszcza, ze nie bedzie lekko i przyjemnie. "Shemhamforash" zostawia lekko w tyle "Unholy Goatfuck". Oby tendencja zwyzkowa utrzymywala sie jak najdluzej.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Morph
- Kontakt: