REVELATION OF DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Sofixów hehehe.
Ja ryj swój na splicie z Throneum nie piłowałem, jedyny split na jakim miałem okazję uczestniczyć to koncertowy z Empheris... A moim faktycznym debiutem w RoD jest właśnie Shemhamforash.
Olo, dziękuję za piękną recenzję, przelew już poszedł hehe
Ja ryj swój na splicie z Throneum nie piłowałem, jedyny split na jakim miałem okazję uczestniczyć to koncertowy z Empheris... A moim faktycznym debiutem w RoD jest właśnie Shemhamforash.
Olo, dziękuję za piękną recenzję, przelew już poszedł hehe
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
- Najprzewielebniejszy
recenzja zespołu Shemhamforash i ich płyty "Revelation of doom"
http://metal.pl/recenzja.php?id=1574
litości....
http://metal.pl/recenzja.php?id=1574
litości....
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
gdzieniegdzie nawet (praca perkusji!) grindcore'u
Możesz się już przyznać Anal, kłamstwo ma krótkie nogi.Głos Kaosa

Dokładnie. Więcej Diabła!Teksty są żałosne
Teraz pewnie jest na etapie omawiania "bogurodzicy" w gimnazjum. Wybaczam.ale mimo wszystko wolę poczytać czasem poważniejsze liryki.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Adrian696
skoro juz jestesmy przy recenzjach z metal.pl to moze cytacik z recki Bloodthirst'a tego samego kolesia 
Mógłbym napisać pracę magisterską o tym, dlaczego nie przepadam za thrash metalem. O tym, że thrash już dawno ustąpił miejsca innym gatunkom jeśli chodzi o brutalność, szybkość i agresywność grania. O tym, że dla mnie była to tylko forma przejściowa metalu, z której wyewoluował death.
pisac prace magisterska:) lol !! w podstawówce!! lol !!!

Mógłbym napisać pracę magisterską o tym, dlaczego nie przepadam za thrash metalem. O tym, że thrash już dawno ustąpił miejsca innym gatunkom jeśli chodzi o brutalność, szybkość i agresywność grania. O tym, że dla mnie była to tylko forma przejściowa metalu, z której wyewoluował death.
pisac prace magisterska:) lol !! w podstawówce!! lol !!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
no dobra wiem ze to nie w temacie RoD - ale chuj wybaczcie - kolejny cytat z tego samego MISZCZA tym razem raczyl sie z nami podzielic spostrzezeniami na tema oststniego limbonica i black metalu 
Black metal można grać na dwa sposoby: rozpieprzać wszystko i wszystkich niczym Marduk na Panzer Division Marduk, lub przenosić w melodiach depresyjne i szaleńcze dźwięki rodem z popełnionego przez Varg'a Vikernes'a "Hvis Lyset Tar Oss".
ale ale moi drodzy to nie koniec - okazuje sie ze jednak jest jeszcze jedna droga
Kapele, które szukają trzeciej opcji - grając black metal progresywnie i bardziej melodycznie niż inni - kończą różnie. Czasem zostają geniuszami gatunku jak Emperor, czasem zaczynają tworzyć popowe płyty jak Manes. Przeważnie jednak zaczynają grać fekał - jak Dimmu Borgir czy Cradle Of Filth.

Black metal można grać na dwa sposoby: rozpieprzać wszystko i wszystkich niczym Marduk na Panzer Division Marduk, lub przenosić w melodiach depresyjne i szaleńcze dźwięki rodem z popełnionego przez Varg'a Vikernes'a "Hvis Lyset Tar Oss".
ale ale moi drodzy to nie koniec - okazuje sie ze jednak jest jeszcze jedna droga

Kapele, które szukają trzeciej opcji - grając black metal progresywnie i bardziej melodycznie niż inni - kończą różnie. Czasem zostają geniuszami gatunku jak Emperor, czasem zaczynają tworzyć popowe płyty jak Manes. Przeważnie jednak zaczynają grać fekał - jak Dimmu Borgir czy Cradle Of Filth.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Duban
- weteran forumowych bitew
myślałem, że ten portal niczym mnie nie zaszkodzi. A jednak. Jak będę miał gorszy dzień, to poczytam sobie wypociny tego pana. Poprawa humoru równie pewna jak zimna wódka w lodówce!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
być może nie... bo pisze, że czytał teksty... a tekstów w oryginalnym wydaniu nie ma.... tak samo jak i na promo 

- lucass
- weteran forumowych bitew