DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Rozumiem, że pijesz do naszej ostatniej rozmowy o black metalu...
... ale tam nie chodziło o to, że oceniasz intencje twórcy, tylko, że próbujesz odgadnąć intencję nie zapoznając się z wszystkimi elementami dzieła. [/quote]
a nie pilem do Ciebie...
i nie rozamaiwialismy o intencjach a o otoczce...
nadal stoje na stanowisku ze bez dobrej muzy - otoczke mozna o kant dupy rozbic....
Rozumiem, że pijesz do naszej ostatniej rozmowy o black metalu...
... ale tam nie chodziło o to, że oceniasz intencje twórcy, tylko, że próbujesz odgadnąć intencję nie zapoznając się z wszystkimi elementami dzieła. [/quote]
a nie pilem do Ciebie...
i nie rozamaiwialismy o intencjach a o otoczce...
nadal stoje na stanowisku ze bez dobrej muzy - otoczke mozna o kant dupy rozbic....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Adrian696
no i nigdy nie oceniam cudzych intencji... jedynie efekt finalny, jakie mial tworca inetncje - to nawet po dokladnym zapoznaniu sie z caloscia, nawet z wywiadami i tak do konca nie jestem wstanie sprecyzowac... najlepszy przyklad Darkthrone... Fenriz raz mowi raz nie, raz cos zrobi raz nie... ot rogata duszyczka:)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
LOL, przeczytałem wywiad z Fenrizem w Mysticu i jak zwykle leżę. Trudno nie przyznać racji jego prostym, zdroworozsądkowym argumentom
))
Hail EDUCATIONAL METAL !!![/quote]
Ja tam jestem za tym, żeby ludzie słuchali muzyki, bo im się podoba, a nie po to, żeby potem szpanować w towarzystwie nazwami które znają. Każdemu według potrzeb.
LOL, przeczytałem wywiad z Fenrizem w Mysticu i jak zwykle leżę. Trudno nie przyznać racji jego prostym, zdroworozsądkowym argumentom

Hail EDUCATIONAL METAL !!![/quote]
Ja tam jestem za tym, żeby ludzie słuchali muzyki, bo im się podoba, a nie po to, żeby potem szpanować w towarzystwie nazwami które znają. Każdemu według potrzeb.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Ja tam jestem za tym, żeby ludzie słuchali muzyki, bo im się podoba, a nie po to, żeby potem szpanować w towarzystwie nazwami które znają. Każdemu według potrzeb. [/quote]
Żeby się coś spodobało niewątpliwie najpierw trzeba to coś poznać, więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
Ja tam jestem za tym, żeby ludzie słuchali muzyki, bo im się podoba, a nie po to, żeby potem szpanować w towarzystwie nazwami które znają. Każdemu według potrzeb. [/quote]
Żeby się coś spodobało niewątpliwie najpierw trzeba to coś poznać, więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
- Gore_Obsessed
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
[quote] Fenriz raz mowi raz nie, raz cos zrobi raz nie... ot rogata duszyczka:)
[/quote]
Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. [/quote]
sie mi nie wydaje - jakby chcial trzepac mamone - zagralby na wacken - ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow....
[/quote]
sie mi nie wydaje - jakby chcial trzepac mamone - zagralby na wacken - ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow....
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
[quote][i]Wysłane przez Damian[/i]
Wsłuchałem się dokładnie i mam wrażenie, że [b]brakowało im pomysłów[/b], sporo rzeczy jest tam "wrzuconych" na siłę.[/quote]
Może też brakowało kasy? [/quote]
a Ty jestes kurwa zlomiarzem ze ciagle o tej kasie ????
Wsłuchałem się dokładnie i mam wrażenie, że [b]brakowało im pomysłów[/b], sporo rzeczy jest tam "wrzuconych" na siłę.[/quote]
a Ty jestes kurwa zlomiarzem ze ciagle o tej kasie ????
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
a Ty jestes kurwa zlomiarzem ze ciagle o tej kasie ???? [/quote]
Coś chyba w tym jest, gdzie nie spojrzę - tam widzę jakieś żelazo czy inny metal
a Ty jestes kurwa zlomiarzem ze ciagle o tej kasie ???? [/quote]
Coś chyba w tym jest, gdzie nie spojrzę - tam widzę jakieś żelazo czy inny metal
- EM
- zaczyna szaleć
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Adrian696[/i]
[/quote]
sie mi nie wydaje - jakby chcial trzepac mamone - zagralby na wacken - ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow.... [/quote]
Sa ludzie, ktorzy wierza w boga....
[/quote]
sie mi nie wydaje - jakby chcial trzepac mamone - zagralby na wacken - ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow.... [/quote]
Sa ludzie, ktorzy wierza w boga....
Ten cały FOAD to bardzo fajna płyta, nie rozumiem tutejszych malkontentów. Co prawda o żadnym zachwycie nie ma mowy, ale też po nich nikt chyba nie oczekuje płyt wybitnych, nie? Najlepszy numer to tytułowy i "Canadian Metal" (a może dlatego najbardziej mi się podoba bo dawno nie słuchałem Hellhammer). Największym mankamentem tej płyty jest czas trwania (płyta jest za długa!), a największą zaletą fakt, i ż przy żadnym z utworów nie odczuwa się zażenowania jakie towarzyszyło "Too Old Too Cold". Niezły patent to te brudne wokale, dobra robota. Mimo wszystko już wiem że ta płyta nie jest jednak w stanie przyciągnąć na dłużej i jeżeli nagrają trzecią płytę w podobnej stylistyce to będzie trochę niefajnie. 7/10
- Adrian696
[quote][i]Wysłane przez EM[/i]
ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow.... [/quote]
Sa ludzie, ktorzy wierza w boga.... [/quote]
na poczatku tez myslaem ze mozna to miedzy bajki wlozyc
ale... bo zawsze jest jakies ale...
rachunek ekonomiczny:
bilet na pojedynczy dzien na ktorym wystapilby G.N. z ferajna - 72 ojro
ilosc potencjalnych klientow ktorzy przyjechaliby TYLKO dla nich - mysle ze kilka tysiecy - ale przyjmijmy ze 2 tys.
no wychodzi blisko 150 tys. ojro - kazdy kolejny uczestnik imprezy ktory pofatygowal sie na fest jest juz zyskiem - do tego dochodzi prestiz Festu - zdecydowanie gra warta swieczki...
pozostaje jeszcze kwestia jedna - chyba najwazniejsza - co za roznica czy robisz palke za 20 zl czy za 2000 zl - i tak wszyscy wiedza zes kurwa...
ponoc dawali 100 a potem nawet 150 tys ojro za wystep Darkthronkow.... [/quote]
Sa ludzie, ktorzy wierza w boga.... [/quote]
na poczatku tez myslaem ze mozna to miedzy bajki wlozyc

ale... bo zawsze jest jakies ale...
rachunek ekonomiczny:
bilet na pojedynczy dzien na ktorym wystapilby G.N. z ferajna - 72 ojro
ilosc potencjalnych klientow ktorzy przyjechaliby TYLKO dla nich - mysle ze kilka tysiecy - ale przyjmijmy ze 2 tys.
no wychodzi blisko 150 tys. ojro - kazdy kolejny uczestnik imprezy ktory pofatygowal sie na fest jest juz zyskiem - do tego dochodzi prestiz Festu - zdecydowanie gra warta swieczki...
pozostaje jeszcze kwestia jedna - chyba najwazniejsza - co za roznica czy robisz palke za 20 zl czy za 2000 zl - i tak wszyscy wiedza zes kurwa...
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt: