EXODUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
długopisyyyyyyyyyy
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
To można tak cytować wypowiedzi sprzed ponad 3 lat? hehe
"Tempo..." tak szybko jak mnie kupił, tak szybko mi się znudził. Na dobrą sprawę są tam tylko 1-2 utwory, które mogą się czasami przypomnieć. Nowej płyty nie słyszałem i szybko się to raczej nie zmieni.
"Tempo..." tak szybko jak mnie kupił, tak szybko mi się znudził. Na dobrą sprawę są tam tylko 1-2 utwory, które mogą się czasami przypomnieć. Nowej płyty nie słyszałem i szybko się to raczej nie zmieni.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No nie wiem, kiedy po raz pierwszy to uslyszalem to mialem tylko obiekcje do rapowanego kawalka (Forward March), ale po kilkudziesieciu przesluchaniach nie moglem sie od tego krazka oderwac. Jeden z najlepszych powrotow. To nie jest moze "Bonded By Blood", ale tez nie mial nim byc. Panowie troszke sie postarzeli, ale dzieki temu album zyskal na muzycznej dojrzalosci. Nowego nie slyszalem, bo az takiego parcia nie mam, wystarczy mi wlasnie "Tempo...". No, chyba ze ktos mnie przekona, ze na najnowszym dziele kopia dupsko lepiej nizli na "Tempo...".
Coś tam było! Człowiek!
-
długopisyyyyyyyyyy
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
ekhm, Slayer to teraz lekcji udziela ;)Wysłane przez Maria Konopnicka
..Exodus udowodnił, że wciąż można nagrać ciekawą płytę thrashową, która nie jest wtórna, a jednocześnie nie na tyle "postępowa" by przekraczać granicę gatunku. Slayer powinien się uczyć...
Edyta: posluchalem sampli na myspace i musze przyznac, ze jednak brzmi to calkiem wiarygodnie, moze sie skusze na zakup
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
A słyszałeś debiutancką płytę młodzieńców z EVILE "Enter the Grave"?Wysłane przez Maria Konopnicka
Album roku 2007 w kategorii thrash metal. Howgh!
Jeśli nie najlepsza płyta to z pewnością największe odkrycie tego roku.
Z drugiej strony jeszcze nie kupiłem "The Atrocity Exhibition", więc nie mogę się ustosunkować do tego, co napisałeś. :)