Sickening Horror techniczny death metal z Aten, kapela wydała w tym roku swoją pierwszą płytę "When Landscapes Bled Backwards", no i jak dla mnie, jest to jeden z ciekawszych debiutów w tym roku. Na tej płycie na perce zagrał jeszcze George Kollias znany m.in. z Nile, ale po jej nagraniu opuścił zespół. Mam nadzieję, że Sickening Horror namieszają jeszcze na scenie, bo grają bardzo przyzwoicie.
http://www.myspace.com/sickeninghorrorfanclub
[Edited on 12/7/07 by MANOWAR]
SICKENING HORROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
chuja on już tam nie graesq pisze:takie sobie...gdyby nie udzielający się tam Kollias mało kto by o nich słyszał
kapela daje rade, fajnie ze zagraja na trasie przed Immolation bedzie mozna obczaic jak na zywo wypadają, tak szczere to spodziewąłem sie ze bardziej mieszaja w swojej muzie, a az tak zawile to nie graja, wszystko jest w normie.
- Aron
- postuje jak opętany!
Technicznie to dają radę, szkoda że na blastach nieco oszczędzają jak na mój gust, niemniej warto się tym zainteresować.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: SICKENING HORROR
Nowy, wielce chwytliwy wałek:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EFKPWIai3ns[/youtube]
Mniej technicznych wygibasów, więcej klasycznego death metalu. Podoba mi się, choć czegoś innego się spodziewałem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EFKPWIai3ns[/youtube]
Mniej technicznych wygibasów, więcej klasycznego death metalu. Podoba mi się, choć czegoś innego się spodziewałem.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Troche mało mięcha w tym, a i brzmienie zbyt selektywne. Ja raczej odpuszcze.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Oni to raczej w technikę i selektywność uderzali, a nie w mięsko. ;) Tu i tak jest bardzo deathmetalowo jak na nich. Mi się podoba, poprzednie trzy mam, więc i ten pewnie zakupię.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."