BLACK METAL MADE IN SWEDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Rozpędziłem się , Thy Primordial mi bardzo odpowiada, ale opieram swoje zdanie na 1 płycie , reszta leży i czeka na swoją kolej, a co do Armagedda to "Only True Belivers" uważam ,za jeden z najlepszych albumów szwedzkiej sceny, "Ond Spiritism" jest mocno nużący i brakuje mu blackowego Jadu.
1 album Craft - bardzo zajebisty.
Unpure tez niezłe.
dzisiaj do mnie przyszło Sorhin - AA , zajebista muzyka ale za mało "grim" jak dla mnie
1 album Craft - bardzo zajebisty.
Unpure tez niezłe.
dzisiaj do mnie przyszło Sorhin - AA , zajebista muzyka ale za mało "grim" jak dla mnie

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by NifelheiM[/i]
[/quote]
[size=50]Ja[/size] [size=42]cię[/size] [size=34]bardzo[/size] [size=25]kurwa[/size] [size=17]proszę[/size] [size=9]-[/size] [size=0]czytanie[/size] [size=-1]czegoś[/size] [size=-2]takiego[/size] [size=-3]prowadzi[/size] [size=-4]do[/size][size=-5]utraty[/size] [size=-6]wiary[/size] [size=-7]w[/size] [size=-8]ludzki[/size] [size=-9]intelekt[/size]

[size=50]Ja[/size] [size=42]cię[/size] [size=34]bardzo[/size] [size=25]kurwa[/size] [size=17]proszę[/size] [size=9]-[/size] [size=0]czytanie[/size] [size=-1]czegoś[/size] [size=-2]takiego[/size] [size=-3]prowadzi[/size] [size=-4]do[/size][size=-5]utraty[/size] [size=-6]wiary[/size] [size=-7]w[/size] [size=-8]ludzki[/size] [size=-9]intelekt[/size]
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN
Tak sie teraz zastanawiam, czy w głosowaniu na płytę roku nie powinienem jednak oddać głosu na De Contemplanda Morte, to jednak najczęściej słuchany przeze mnie album w tym roku. A pisze tutaj, bo też Szwecja. Niech no tylko panowie nagrają nowego długograja, ździebko szybszego niż jedynka, to będzie rozpierdziel. Zdecydowanie lepiej wypadają w szybszych partiach. Z drugiej strony - te wolniejsze maja zajebisty klimat, he he 
[Edited on 12-12-2007 by COFFIN]

[Edited on 12-12-2007 by COFFIN]
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by Skaut_Kwatermaster[/i]
Akurat wczesny Setherial był zajebisty. [/quote]
No bez przesady, mocno sredni zespol. I tak ze wszystkich wypierdow najbardziej podszedl mi Endtime Divine [/quote]
Jeżeli "Nord" jest mocno średni to ja wymiękam...
Akurat wczesny Setherial był zajebisty. [/quote]
No bez przesady, mocno sredni zespol. I tak ze wszystkich wypierdow najbardziej podszedl mi Endtime Divine [/quote]
Jeżeli "Nord" jest mocno średni to ja wymiękam...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- COFFIN
[quote][i]Originally posted by Morph[/i]
Ofermod (ene due - wyjdzie, nie wyjdzie? [/quote]
Nie no, wyjść wyjdzie, pytanie tylko kiedy ?
Płyta jest przecież nagrana, czeka tylko na przerwę w wyrokach głównodowodzącego
) A co do nowego Ondskapt, to optymistycznie zakładam, że ukaże sie w dwóch pierwszych miesiącach nowego roku...
Ofermod (ene due - wyjdzie, nie wyjdzie? [/quote]
Nie no, wyjść wyjdzie, pytanie tylko kiedy ?

'Come the Blessed Madness'
- klaun
- zaczyna szaleć
Ja bym obstawiał jesieńCOFFIN pisze:Nie no, wyjść wyjdzie, pytanie tylko kiedy ?Originally posted by Morph
Ofermod (ene due - wyjdzie, nie wyjdzie?Płyta jest przecież nagrana, czeka tylko na przerwę w wyrokach głównodowodzącego
) A co do nowego Ondskapt, to optymistycznie zakładam, że ukaże sie w dwóch pierwszych miesiącach nowego roku...

Koulrophobia
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt: