DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

13-12-2007, 16:22

[quote][i]Originally posted by esq[/i]
[quote][i]Originally posted by antigod[/i]
Tym bardziej, że Witold to dobry chłopak był. Zmawiał różaniec, komunię przyjmował, modlił się wspólnie z rodziną... [/quote]
nom, troche kicha jak się czyta te fragmenty o katolowaniu, ale w sumie nigdy chyba nie deklarował, że jest niewierzący itd. [/quote]

Większość z nas tu piszących mimo, że nie chodzimy do kościoła od kilkunastu lat nie wypisała się z tego interesu oficjalnie, więc podejrzewam, że w przypadku nagłej śmierci rodzina zgotowała by nam katolicki pochówek i byłyby tam też takie brednie jak " Zmawiał różaniec, komunię przyjmował, modlił się wspólnie z rodziną ".
Jestem pewien, że Witold miał inne zajęcia niż popierdalać do kościółka co niedziala na mszę ... grał w zespole o wiadomym profilu, jeździł na trasy wspólnie z zespołami wyznającymi raczej odmienne niż katolickie pogląd, więc raczej to bzdura...
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

13-12-2007, 16:33

[quote][i]Originally posted by Silent_Sea[/i]

Większość z nas tu piszących mimo, że nie chodzimy do kościoła od kilkunastu lat nie wypisała się z tego interesu oficjalnie[/quote]
Zrobiłbym to bardzo chętnie gdyby wystarczło do tego jedno pismo. A tak musisz się pierdolić z chodzeniem do czarnych, tłumaczeniem się, przedstawianiem swiadków swojej niewiary (LOL!) i jeszcze zapłacić skurysynom...
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

13-12-2007, 16:37

[b]że w przypadku nagłej śmierci rodzina zgotowała by nam katolicki pochówek i byłyby tam też takie brednie jak " Zmawiał różaniec, komunię przyjmował, modlił się wspólnie z rodziną ". [/b]
Jestem pewien, że Witold miał inne zajęcia niż popierdalać do kościółka co niedziala na mszę ... grał w zespole o wiadomym profilu, jeździł na trasy wspólnie z zespołami wyznającymi raczej odmienne niż katolickie pogląd, więc raczej to bzdura... [/quote]
napisałeś bardzo oczywistą rzecz,dziwne że trzeba to jeszcze komuś tłumaczyć
jebać frajerów
esq
postuje jak opętany!

13-12-2007, 16:45

[quote][i]Originally posted by rob[/i]
[b]że w przypadku nagłej śmierci rodzina zgotowała by nam katolicki pochówek i byłyby tam też takie brednie jak " Zmawiał różaniec, komunię przyjmował, modlił się wspólnie z rodziną ". [/b]
[/quote]
napisałeś bardzo oczywistą rzecz,dziwne że trzeba to jeszcze komuś tłumaczyć [/quote]
no dobra, zgadza się, takie teksty są powszechne na pogrzebach, ale zazwyczaj mówi się że był po prostu dobrym człowiekiem itd., gdyby na moim pogrzebie poleciał tekst w stylu :" Był wierny i oddany Bogu aż do końca..itd" znajomi tylko popukali by się w głowę i rzucili kurwami w stronę ołtarza :P
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

13-12-2007, 16:46

[quote][i]Originally posted by Major[/i]

Większość z nas tu piszących mimo, że nie chodzimy do kościoła od kilkunastu lat nie wypisała się z tego interesu oficjalnie[/quote]
Zrobiłbym to bardzo chętnie gdyby wystarczło do tego jedno pismo. A tak musisz się pierdolić z chodzeniem do czarnych, tłumaczeniem się, przedstawianiem swiadków swojej niewiary (LOL!) i jeszcze zapłacić skurysynom... [/quote]

Z tym, że pierdolenia trochę jest to akurat prawda, ale jaka kasa? Poza tym wszystko zależy od proboszcza danej parafii. Wg pisma potrzebni są tylko 2 pełnoletni świadkowie, którzy poświadczą peselem i podpisem.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Vitriol
weteran forumowych bitew

13-12-2007, 16:48

prawie z krzesla spadlem jak przeczytalem ten "artykul"
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

13-12-2007, 16:50

Tym bardziej, że Witold to dobry chłopak był. Zmawiał różaniec, komunię przyjmował, modlił się wspólnie z rodziną... [/quote]
nom, troche kicha jak się czyta te fragmenty o katolowaniu, ale w sumie nigdy chyba nie deklarował, że jest niewierzący itd. [/quote]W oczach starych bab nic takie wyznanie nie zmieni, a wśród diabelskich zastępów niesmak pozostanie :)
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

13-12-2007, 16:53

Jaki niesmak? Mi to zwisa i powiewa. Wątpię, żeby "diabelskie zastępy" zasłuchiwały się w Decapitated.
Awatar użytkownika
Brązowy Jenkin
w mackach Zła

13-12-2007, 16:54

Z tym, że pierdolenia trochę jest to akurat prawda, ale jaka kasa? Poza tym wszystko zależy od proboszcza danej parafii. Wg pisma potrzebni są tylko 2 pełnoletni świadkowie, którzy poświadczą peselem i podpisem. [/quote]
Ja nie mam czasu na łażenie po plebaniach i rozmowy z klechami. Poza tym świadkowie mają podobno być członkami parafii-katolikami, a ja z takimi nie utrzymuję kontaktów...
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

13-12-2007, 16:57

Jaki niesmak? Mi to zwisa i powiewa. Wątpię, żeby "diabelskie zastępy" zasłuchiwały się w Decapitated. [/quote]Stąd moja ucieszona morda w poście.
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

13-12-2007, 16:57

Z tym, że pierdolenia trochę jest to akurat prawda, ale jaka kasa? Poza tym wszystko zależy od proboszcza danej parafii. Wg pisma potrzebni są tylko 2 pełnoletni świadkowie, którzy poświadczą peselem i podpisem. [/quote]
Ja nie mam czasu na łażenie po plebaniach i rozmowy z klechami. Poza tym świadkowie mają podobno być członkami parafii-katolikami, a ja z takimi nie utrzymuję kontaktów... [/quote]
O to chodzi,to oni mają problem ,że mają w parafii zarejstrowanych schizmatyków ,hehe
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

13-12-2007, 17:07

[quote] Poza tym świadkowie mają podobno być członkami parafii-katolikami, a ja z takimi nie utrzymuję kontaktów... [/quote]

Tak, muszą być katolikami z ważnym aktem chrztu, ale niekoniecznie z tej samej parafii. Czarni bardzo często utrudniają proces apostazji wymaganiami takimi jak decyzja chrzestnych na papierze, poręczenia notarialne kopii wszystkich dokumentów, etc. Ale zawsze można im udzielić wskazówek i pomachać groźnie paluszkiem, kiedy będą nadinterpretowywali postulaty wystąpienia ze wspólnoty ;-)
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

13-12-2007, 17:15

[quote][i]Originally posted by rob[/i]
[/quote]
napisałeś bardzo oczywistą rzecz,dziwne że trzeba to jeszcze komuś tłumaczyć [/quote]
gdyby na moim pogrzebie poleciał tekst w stylu :" Był wierny i oddany Bogu aż do końca..itd" znajomi tylko popukali by się w głowę i rzucili kurwami w stronę ołtarza :P [/quote]
wątpię
jebać frajerów
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

13-12-2007, 17:49

Zrobiłbym to bardzo chętnie gdyby wystarczło do tego jedno pismo. A tak musisz się pierdolić z chodzeniem do czarnych, tłumaczeniem się, przedstawianiem swiadków swojej niewiary (LOL!) i jeszcze zapłacić skurysynom... [/quote]

Wypis aktu chrztu nie jest za darmo, szczegolnie jak sie mieszka w innym miescie...Swiadkowie musza byc "czynnymi czlonkami zycia parafialnego" (vide prawo kanoniczne), inaczej klecha uzna ich za niewiarygodnych.
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

13-12-2007, 18:25

Ja mam kuzyna ksiedza,moze mnie wypisac?
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

13-12-2007, 18:29

[quote] Swiadkowie musza byc "czynnymi czlonkami zycia parafialnego" [/quote]

W takim razie chyba spodobałem się proboszczowi "mojej parafii", bo nie zlustrował bogobojności moich świadków.
Awatar użytkownika
EM
zaczyna szaleć

13-12-2007, 18:45

W takim razie chyba spodobałem się proboszczowi "mojej parafii", bo nie zlustrował bogobojności moich świadków. [/quote]

Po prostu miales farta. Ale to raczej nie proboszcz, a kuria sprawdza tych ludzi.

[Edited on 13-12-2007 by EM]
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

13-12-2007, 19:34

a gdzie są chowani ludzie którzy sie wypisali ? moze zorganizujemy metalowe cmentarzysko ? :]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
lordfekal
zaczyna szaleć

13-12-2007, 19:40

[quote][i]Ursprünglich verfasst von antigod[/i]
[quote] Poza tym świadkowie mają podobno być członkami parafii-katolikami, a ja z takimi nie utrzymuję kontaktów... [/quote]

Czarni bardzo często utrudniają proces apostazji wymaganiami takimi jak decyzja chrzestnych na papierze [/quote]

Akt zgonu chrzestnych w zupełności wystarczy...:D
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Duvelor
weteran forumowych bitew

13-12-2007, 20:16

W takim razie chyba spodobałem się proboszczowi "mojej parafii", bo nie zlustrował bogobojności moich świadków. [/quote]Długopisyyyyyyyy też ma na Ciebie oko ;)
ODPOWIEDZ