SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Adrian696
czepiasz sie AE i S - rozumiem ze nie słyszałes tego gówna co sie zwie Sonic Syndicate... tu jest sie do czego przyczepic....Morph pisze:Death metal - Arch Enemy i Soilwork???
Chuja, zagłosowałem na Nifelheim nie na Shining
głosik na Entombed...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja podobnie...Trojan pisze:Pierwsze słyszę o połowie wymienonych tam zespołów. Wyjątkiem jest kategoria: "Best Newcommer", w której nie znam żadnego
Swoją drogą chyba pierwszy raz (poza Dodą) poznaję dupę jaką ktoś ma w avatarze. Miałem kiedyś na tony ściągniętych sesji z Olgą Lucią Tovar, ale z czasem stwierdziłem, że jest jednak, kurwa, za chuda.
- zekke
- weteran forumowych bitew
kurwa, myslalem ze to penelope cruz.Czesław pisze:Ja podobnie...Trojan pisze:Pierwsze słyszę o połowie wymienonych tam zespołów. Wyjątkiem jest kategoria: "Best Newcommer", w której nie znam żadnego
Swoją drogą chyba pierwszy raz (poza Dodą) poznaję dupę jaką ktoś ma w avatarze. Miałem kiedyś na tony ściągniętych sesji z Olgą Lucią Tovar, ale z czasem stwierdziłem, że jest jednak, kurwa, za chuda.
\M/Analripper pisze:Shining Nominated For The Swedish Metal Awards
SHINING have been nominated to the Swedish Metal Awards in the category of best alternative metal album of 2007.
If you feel that SHINING deserve such an award you should get your voice heard by placing your vote NOW at their website !
click on top of the page to the left for the english version!!!
www.swedishmetalawards.com
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
A nie jest?zekke pisze:kurwa, myslalem ze to penelope cruz.Czesław pisze:Ja podobnie...Trojan pisze:Pierwsze słyszę o połowie wymienonych tam zespołów. Wyjątkiem jest kategoria: "Best Newcommer", w której nie znam żadnego
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
A nie jest?!?
To chuj, jak zwykle pojebałem, nie mam pamięci do twarzy
http://membres.lycos.fr/guiguibeaud/hpb ... var_02.JPG
To chuj, jak zwykle pojebałem, nie mam pamięci do twarzy
http://membres.lycos.fr/guiguibeaud/hpb ... var_02.JPG
- zekke
- weteran forumowych bitew
Halmstad mnie wkurwia, wkurwiaja mnie tracki 3, 4 i 6 przez te jebane proste monotonne riffy ciagnace sie przez caly kawalek. 5 minut tego samego riffu, 3 minuty zwolnienia, pozniej znowu ten sam riff + w tle jakies pojebane solo. Powinni wyjebac po kilka minut z tych utworow, wtedy by byla swietna plyta a tak jest tylko dobra.
vovler to byl lajtowy film, watpie ten pic byl wlasnie z niego.COFFIN pisze:A to nie zdjęcie z "Volver" przypadkiem ?
oj zekkuś, też się chyba dzisiaj źle poczułeś: riffy z tych utworów to akurat te najlepsze na płycie, solosy są genialne, nie skumałeś transowości, no i pomijam OCZYWISTY fakt, że refren z 6 kawałka to MIAZGA TOTALNA.zekke pisze:Halmstad mnie wkurwia, wkurwiaja mnie tracki 3, 4 i 6 przez te jebane proste monotonne riffy ciagnace sie przez caly kawalek. 5 minut tego samego riffu, 3 minuty zwolnienia, pozniej znowu ten sam riff + w tle jakies pojebane solo. Powinni wyjebac po kilka minut z tych utworow, wtedy by byla swietna plyta a tak jest tylko dobra.