W sumie wiedzialem w 666%, ze sie odezwiesz. Co nie zmienia faktu, ze Halmstad jest za slodki. Jedyne do czego naprawde nie mozna sie przyczepic to produkcja. Nie zdarza sie to czesto, zwlaszcza na poletku BM. Choc, czy to jeszcze BM...jesterSS pisze:Masz źle opisany cukier.Skaut_Kwatermaster pisze: Jest mrocznie, jest posepnie, jest slodko.
SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Co za potwarzCzesław pisze:A nie jest?!?
To chuj, jak zwykle pojebałem, nie mam pamięci do twarzy
http://membres.lycos.fr/guiguibeaud/hpb ... var_02.JPG
-
vomit
Skaut_Kwatermaster pisze:jest slodko
Zgadzam się w pełni z oboma stwierdzeniami. Wyżej wymienione riffy nie są cienkie w żadnym wypadku, stanowią natomiast o sile "Halmstad".jesterSS pisze:riffy z tych utworów to akurat te najlepsze na płycie
Adrian696 pisze:czepiasz sie AE i S - rozumiem ze nie słyszałes tego gówna co sie zwie Sonic Syndicate....

O kurwa, grubo..... te płyty w kategorii śmierć metalu to jest jakiś żart.
Ostatnio zmieniony 09-01-2008, 22:04 przez vomit, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Kingu
- weteran forumowych bitew
-
jesterSS
\M/
Mam nadzieję, że Kvarforth pokaże klasę. Z pięciu pozostałych wokalistów na bank będzie Attila, Maniac i Nattefrost. Ciekawe czy sprawdzą się moje progonozy - elementy rockowe zdominują na płycie metal, a zważywszy na to, czego Niklas słucha, mogą pojechać britpopem;)))))))
Tyle że to będzie ultrapatologiczny wymiar britpopu:))))))
Mam nadzieję, że Kvarforth pokaże klasę. Z pięciu pozostałych wokalistów na bank będzie Attila, Maniac i Nattefrost. Ciekawe czy sprawdzą się moje progonozy - elementy rockowe zdominują na płycie metal, a zważywszy na to, czego Niklas słucha, mogą pojechać britpopem;)))))))
Tyle że to będzie ultrapatologiczny wymiar britpopu:))))))