CAVALERA CONSPIRACY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
CAVALERA CONSPIRACY
mały zalążek nadchodzącego albumu, poczekamy zobaczymy, ale brzmi obiecująco
http://www.cavaleraconspiracy.com/
soł, łot du Ju tink ebałt it?
support music, not rumors
- Maleficio
- Kontakt:
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: CAVALERA CONSPIRACY
Maxa kochać trzeba i szanowaćRattlehead pisze:mały zalążek nadchodzącego albumu, poczekamy zobaczymy, ale brzmi obiecująco
Nie deptać Soulfly i nie pluć na Sepę
Należy też w niego wierzyć i ufać
Nie deptać Soulfly i nie pluć na Sepę
Chcę więcej

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Adrian696
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
- Zenek
- weteran forumowych bitew
nie bardzo to soulfly przypomina...gdy max śpiewa my hostility my sanctuary my reality my sanctuary to przypomina to bardziej starą sepę niż soulfly, man.Riven pisze:pierwszy riff i perkusja daja rade, ale potem juz jest standardowe solflajowe yo-jump-da-fuck-up sranie w banie.
tylko brzmienie nowoczesne to może tego nie zauważyłeś ;]

- rob
- w mackach Zła
widzisz, `Roots` przez bardzo wiele osób uznawana jest za ich szczytowe osiągnięcie, i nie mam tu na myśli jakiś emo małolatów z kostkami na plecach, dokonania z Derrickiem to już jest zupełnie inna bajka,trochę inne inspiracje,owszem mogli nagrać `Beneath 2`,`Arise2` ale po co ? dla mnie obecne ich oblicze jest bardziej wiarygodne, co do Maxa to twierdzę że z Soulfly nagrał parę naprawdę niezłych płyt, zagrał kilka niezłych koncertów, więc w czym problem? owszem obecna ich stylistyka nie musi się wszystkim podobać, ale to nie znaczy że grają gówno, co do spedalenia to niech ono się ograniczy do Kva&Maniaca,tak będzie lepiejRiven pisze:nie, zaczeli nagrywac chujowa muzyke. poczawszy od roots.
juz lepiej zeby byli gejami, a dalej grali na poziomie.
jebać frajerów
- Riven
- Kontakt:
Zenek > moze troche. ale dla mnie stara sepa to jest np. PRIMITIVE FUTURE, a nie jakies tam sanktuarium. jebac.
rob > nie wiem, po prostu jak porownam cokolwiek z albumow wydanych po 93 z utworami takimi jak LOBOTOMY, INNER SELF, TO THE WALL, DESPERATE CRY, ARISE, BENEATH THE REMAINS, ESCAPE TO THE VOID czy SLAVES OF PAIN, to dochodze do takich wnioskow. Jesli chodzi o Soulfly, to niemilosiernie wkurwia mnie ten zjebany numetalowy klimat - yo, jumpdafuckup, goscinne wystepy wokalisty slipknot czy limp bizkit ... nieeee, to nie dla mnie. Juz wole 'nowa' Sepulture.
Swoja droga, bylem na koncercie w 2003 roku i byl nawet fajny, szkoda tylko, ze najlepsze utwor takie jak Desperate Cry czy Arise skracali i grali bez solowek...
Zeby nie bylo - przez ostatnie lata naturalnie nagrali kilka swietnych numerow, zdecydowanie najbardziej podoba mi sie plyta z coverami w wykonaniu Sepy. Utwory Hellhammer i Exodus odegrali swietnie.
maly offtopic: polecam wszystkim koncertowke "CHAOS DVD", na ktorej umieszczono wystep z trasy promujacej Arise. Rewelacjyjne brzmienie, zajebista setlista i niesamowita energia.
rob > nie wiem, po prostu jak porownam cokolwiek z albumow wydanych po 93 z utworami takimi jak LOBOTOMY, INNER SELF, TO THE WALL, DESPERATE CRY, ARISE, BENEATH THE REMAINS, ESCAPE TO THE VOID czy SLAVES OF PAIN, to dochodze do takich wnioskow. Jesli chodzi o Soulfly, to niemilosiernie wkurwia mnie ten zjebany numetalowy klimat - yo, jumpdafuckup, goscinne wystepy wokalisty slipknot czy limp bizkit ... nieeee, to nie dla mnie. Juz wole 'nowa' Sepulture.
Swoja droga, bylem na koncercie w 2003 roku i byl nawet fajny, szkoda tylko, ze najlepsze utwor takie jak Desperate Cry czy Arise skracali i grali bez solowek...
Zeby nie bylo - przez ostatnie lata naturalnie nagrali kilka swietnych numerow, zdecydowanie najbardziej podoba mi sie plyta z coverami w wykonaniu Sepy. Utwory Hellhammer i Exodus odegrali swietnie.
maly offtopic: polecam wszystkim koncertowke "CHAOS DVD", na ktorej umieszczono wystep z trasy promujacej Arise. Rewelacjyjne brzmienie, zajebista setlista i niesamowita energia.
this is a land of wolves now