STILLBORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Kingu
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Nie dogadamy się raczej. Z SINISTER najlepsze "Aggressive Measures", [/quote]
Dobrą masz pamięć Maniek
Aggressive Measures mnie niszczy.
[quote][i]Wysłane przez MacieX[/i]
ciekaw jestem tego nowego Stillborna, bo jednyka nie zrobiła na mnie jakiegos wiekszego wrazenia, kupilem plyte i w sumie dosc szybko odłozylem....[/quote]
Fenomen leży w skoku jakościowym między Satanas... a Manifesto... Ten sam styl ale wszystko lepiej.
Nie dogadamy się raczej. Z SINISTER najlepsze "Aggressive Measures", [/quote]
Dobrą masz pamięć Maniek

[quote][i]Wysłane przez MacieX[/i]
ciekaw jestem tego nowego Stillborna, bo jednyka nie zrobiła na mnie jakiegos wiekszego wrazenia, kupilem plyte i w sumie dosc szybko odłozylem....[/quote]
Fenomen leży w skoku jakościowym między Satanas... a Manifesto... Ten sam styl ale wszystko lepiej.
-
ja tam zarowno satanas el grande jak i manifesto wole od wszystkich azarathow (choc ostatni jest bardzo srogi)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- deathcorpse
- starszy świeżak
Nowa płytka rozpierdala, jeśli chodzi o nasz kurwidolek to nie wiem czy w kategorii death metal ktokolwiek jest im w tym roku w stanie podskoczyć. Słychać kilka zmian w porównaniu do poprzedniczki zwłaszcza jeśli chodzi o brzmienie (drażniła wcześniej ta plastikowa stopa). No i nie nuży, bo trwa akurat tyle ile powinna
- Revenant
- postuje jak opętany!
Oczywiście nowy Stillborn prześwietny. Po udanym debiucie zwrócili ma uwagę i zapisali się w mej pamięci, ale po wydaniu dwójeczki szturmem wbili się do trójcy najlepszych kapel na obecnej polskiej scenie DM. Co prawda pozycja Azarath, jako lidera wciąż niezagrożona, ale Stillborn obok wyżej wspomnianych i Anima Damnata, RoD, Supreme Lord to absolutna czołówka. Jak dla mnie swoją nowa płyta przegonili tak uznane i dobre zespoły, jak Hate, Nomad czy Trauma, które chyba muszą się porządnie spiąć, bo zaczynają pozostawać w tyle.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Nie wiem, jakoś za AD nigdy specjalnie nie przepadałem, podobnie jak za Throneum. Kiedyś miałem Agonizing Journey i split z Throneum i mnie specjalnie nie zachwycili. Później ta epka ze śmieszną okładką mnie wcale nie zainteresowała. Nowa gdzieś mi się wala po dysku, może któregoś dnia przesłucham.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Akurat z tym splitem to była ciekawa sprawa. Nikomu nieznany zespół Anima Damnata nagrali demo, które w podziemiu zbierało raczej przeciętne i słabe recenzje. Kiedy ten sam materiał pojawił się na splicie z Throneum, który jakąś tam markę już na scenie miał, momentalnie wzrosły noty wrocławiaków. Do dzisiaj też ten materiał raczej mnie ni pali, ni ziębi, czego nie mogę powiedzieć o kolejnych wydawnictwach.
A Throneum jest jak amerykańska bułka. Wielka i duża, ale w środku pusta. Oprócz dobrze rokującego "Old Death's Liar" i powrotu do formy w postaci "Bestial..." nigdy jakoś za nimi przesadnie nie szalałem. No... jeszcze "Mutiny..." się wybroni, ale to też żaden pozytywny gniot.
A Throneum jest jak amerykańska bułka. Wielka i duża, ale w środku pusta. Oprócz dobrze rokującego "Old Death's Liar" i powrotu do formy w postaci "Bestial..." nigdy jakoś za nimi przesadnie nie szalałem. No... jeszcze "Mutiny..." się wybroni, ale to też żaden pozytywny gniot.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Morph
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Re: STILLBORN
Wczoraj odebrałem wreszcie Esta Rebelión Es Eterna. Świetnie się tego słucha. Abandon All Hope rządzi!
- MinT
- Kontakt:
Stillborn - Los Asesinos Del Sur
release date: Sep 1st, 2011

· fourth full-lenght album from STILLBORN - these arrogant Poles will kill everything what’s impossible to fuck
· ten hits of intensive, raw and furious Death Metal in the vein of intensive, furious and raw Death Metal
· intelligent lyrics containing completely unintelligent, instinctive and intolerant substance
· honest production of the album without any digital edits is prepared to flood its semen over your villages
· untypical for the genre graphic design, based on paintings of the living artist
· not for cunts who are listening to Metal
Los Asesinos Del Sur
01. Overture .966
02. Hymn of Destruction
03. Diamonds of the Last Wate
04. Antonym
05. Son of the holy Motherfuc
06. Blood and Dust
07. Kot Wolanda
08. Los Asesinos del Sur
09. Stillborn II (Singularities of the
10. Whore of the Whores
release date: Sep 1st, 2011

· fourth full-lenght album from STILLBORN - these arrogant Poles will kill everything what’s impossible to fuck
· ten hits of intensive, raw and furious Death Metal in the vein of intensive, furious and raw Death Metal
· intelligent lyrics containing completely unintelligent, instinctive and intolerant substance
· honest production of the album without any digital edits is prepared to flood its semen over your villages
· untypical for the genre graphic design, based on paintings of the living artist
· not for cunts who are listening to Metal
Los Asesinos Del Sur
01. Overture .966
02. Hymn of Destruction
03. Diamonds of the Last Wate
04. Antonym
05. Son of the holy Motherfuc
06. Blood and Dust
07. Kot Wolanda
08. Los Asesinos del Sur
09. Stillborn II (Singularities of the
10. Whore of the Whores
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
czyli tym razem to nie bedzie metal?MinT pisze: · not for cunts who are listening to Metal