HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie przesadzam, Hate Eternal to wzorowy wręcz przykład zespołu dla ludzi, którzy lubią się chwalić, że słuchają ciężkiej muzyki. Ile ja już to razy czytałem/widziałem/słyszałem "Słucham metalu [...] głównie death metalu [...] moje ulubione kapele to Hate Eternal, Nile, Decapitated". Wymuskana produkcja, nienaganna technika wsparta efektami, triggerami, żadnych niepoprawnych politycznie czy społecznie wystąpień, względnie neutralna tematyka, ot taka muzyka żeby ani starzy się nie przyczepili że "Szatanów się słucha" ani nikt specjalnie krzywo na człowieka nie patrzył. A na koncercie w młyn z hipisami.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no troche przesadzasz - ale...
co do 2 ostatnich albumow Nile - to święta racja z oryginalnego zespołu na 2 pierwszych płytach i od biedy trzeciej - został sam plastik...
osobiscie wole "odrobinę " szalenstwa, chaosu i brudu w death metalu (ze podam za przykład to co w Brazylii grało sie od lat 80), bo czasami mam wrażenie ze wszystkie dźwięki sa z komputerka...
co do 2 ostatnich albumow Nile - to święta racja z oryginalnego zespołu na 2 pierwszych płytach i od biedy trzeciej - został sam plastik...
osobiscie wole "odrobinę " szalenstwa, chaosu i brudu w death metalu (ze podam za przykład to co w Brazylii grało sie od lat 80), bo czasami mam wrażenie ze wszystkie dźwięki sa z komputerka...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Gore_Obsessed
Blek metal mizantrop.Morph pisze:Nie przesadzam, Hate Eternal to wzorowy wręcz przykład zespołu dla ludzi, którzy lubią się chwalić, że słuchają ciężkiej muzyki. Ile ja już to razy czytałem/widziałem/słyszałem "Słucham metalu [...] głównie death metalu [...] moje ulubione kapele to Hate Eternal, Nile, Decapitated". Wymuskana produkcja, nienaganna technika wsparta efektami, triggerami, żadnych niepoprawnych politycznie czy społecznie wystąpień, względnie neutralna tematyka, ot taka muzyka żeby ani starzy się nie przyczepili że "Szatanów się słucha" ani nikt specjalnie krzywo na człowieka nie patrzył. A na koncercie w młyn z hipisami.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Ja to widzę nieco inaczej... Mimo wszystkich ww OCZYWISTYCH wad to jednak dobra muzyka, tyle że w chuj wtórna. Od czasu do czasu można, ograniczając się jedynie do extraklasy tego brutal DM, czy jak to się tam określa. Fakt faktem, iż co roku powala mnie po prostu ten wszeobecny szok, jaki nowe płyty czołowych reprezentantów wywołują wśród swych słuchaczy, jakby było można się podniecać tym samym, podanym jedynie z lekko zmodyfikowaną produkcją i innym stopniem naspeedowania. Biorę tylko jeśli tanie, bo jest w chuj więcej ciekawszej muzyki, obśmiewanej równo przez tech/brutal DM listenerów. Ich strata zresztą, nie moja.Morph pisze:Nie przesadzam, Hate Eternal to wzorowy wręcz przykład zespołu dla ludzi, którzy lubią się chwalić, że słuchają ciężkiej muzyki. Ile ja już to razy czytałem/widziałem/słyszałem "Słucham metalu [...] głównie death metalu [...] moje ulubione kapele to Hate Eternal, Nile, Decapitated". Wymuskana produkcja, nienaganna technika wsparta efektami, triggerami, żadnych niepoprawnych politycznie czy społecznie wystąpień, względnie neutralna tematyka, ot taka muzyka żeby ani starzy się nie przyczepili że "Szatanów się słucha" ani nikt specjalnie krzywo na człowieka nie patrzył. A na koncercie w młyn z hipisami.
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt: