HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Nie chodzi o to, że się bulwersuję i zaciekle bronię tych zespołów, bo już aż takim wielkim fanem nie jestem, ale jakis czas temu była gadka o tym jak ludzie nie lubiący/nie znający się na black metalu wpierdalają się do tematów tylko po to żeby wtrącić swoje gówniane 3 grosze, teraz wy robicie dokładnie to samo, w ironiczny sposób próbujecie pokazać jak bardzo daleko w dupie macie scenę "Brutal Technical Death Metal" i że to wy tylko znacie prawdziwe definicje słów: metal, techniczny, brutal i death. Wykazaliście się, napisaliście co o tym myślicie,a teraz możecie spie.....laćjesterSS pisze: ohh, bulwersuje się fan przestwiania kolejności tych samych riffów w klonach Dying Fetus:>

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
-
- postuje jak opętany!
Nie słyszałem o żadnej ochronie death ani innego metalu, w sumie to topików o zespołach DM jest ostatnio mało, a jak coś jest to o oklepanych starych wyjadaczach (Vader,Entombed,Deicide), taki stan rzeczy utrzymuje się od kiedy Max wypierdolił na wyspy i nie ma nikogo komu chciałoby się poszperać, a jak już coś sie znajdzie to i tak będzie skurwiane bo to "nowomodne"
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
esq pisze: Nie chodzi o to, że się bulwersuję i zaciekle bronię tych zespołów, bo już aż takim wielkim fanem nie jestem, ale jakis czas temu była gadka o tym jak ludzie nie lubiący/nie znający się na black metalu wpierdalają się do tematów tylko po to żeby wtrącić swoje gówniane 3 grosze, teraz wy robicie dokładnie to samo, w ironiczny sposób próbujecie pokazać jak bardzo daleko w dupie macie scenę "Brutal Technical Death Metal" i że to wy tylko znacie prawdziwe definicje słów: metal, techniczny, brutal i death. Wykazaliście się, napisaliście co o tym myślicie,a teraz możecie spie.....lać. Bez urazy.
Tyle tylko, że ci co się wpierdalają do tematów o BM robią to "dla zasady", bez przesłuchania, żeby ulżyć zapędom trolla.
Natomiast wszelkie uwagi w tym temacie są podparte przesłuchaniem materiału i są rzeczowe. Jeśli nie można napisać, że jakaś płyta jest po prostu wtórna, nudna i chujowa, to po prostu róbmy tematy typu "wpisz się jeśli podoba ci się płyta X/zespół CHWD"
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Morph
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
To chyba któryś z nas ma źle opisaną miałkość. Też dla mnie jakieś wartości idące za muzyką nie mają większego znaczenia (tzn może mi się podobać to i owo, ale nie w kategoriach decydujących o słuchaniu bądź nie danej płyty, bo to by była koszmarna bzdura). Miałkość znaczy raczej coś innego... Kontynuując - Hate Eternal miałki nie jest, mimo swoich wad.
- Mol