Powiedz mi, Czesiek, masz naprawdę jakieś poważne kompleksy? Nie wiem, w domu Cię biją albo w szkole? Dlaczego Ty i inni jegomoście (np. SATAN) nie możecie sobie darować komentarza w temacie, który nie powinien Was interesować. Nie lubisz, nie znasz się - nie komentuj. O muzyce masz pojęcie znikome, bo jak może być inaczej, jeśli pojąłeś sens jednej estetyki w zakresie jednego tylko gatunku (i to tak obszernego, jak metal). W dodatku ktoś Ci nakładł do głowy bzdur o "prawdziwości", "szczerości" i "czystości gatunkowej", a Ty w to uwierzyłeś i jeszcze uparcie powtarzasz, zupełnie jakby kogokolwiek te farmazony interesowały. GET A LIFE !
Pozdro666
Ketha
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Gdybym miał jakieś kompleksy to chyba faktycznie robiłbym tak jak sugerował gość z którym się kłócę w tym temacie. Tudzież jak w moim ostatnim tutaj poście.
Wiesz, skąd ja mam wiedzieć że mnie nie interesuje - wlazłem, sprawdziłem, okazało się że chujnia, to czemu nie skomentować, jak by nie padały negatywne opinie, to by wyglądało to tak, jakby każda kapela grała zajebiście - i to dla każdego bez wyjątku, dyskusje i generalnie forum by zlapsiało do reszty.
Bzdur o prawdziwości i szczerości metalu nikt mi nie nakład do głowy, po prostu słucham starego metalu, z nowych rzeczy głównie rzeczy w starym stylu, kupe thrashu, trochę speed/heavy, a dobrze wiesz jaka to stylistyka tekstowa i powiedzmy światopoglądowa, ja tym zwyczajnie żyję.
Z tegm get a life chyba trochę zjebałeś, net traktuję raczej jako relakas, czy źródło informacji, niż rzeczywistość, inaczej chyba bardziej przejmowałbym się swoim nickiem czy wizerunkiem na forum, tak żeby nikomu nie zaleźć za skórę, wiesz o co chodzi. Poznalibyśmy się lepiej, to można by pogadać. Zresztą pamiętasz móją poprzednią sygnaturykę? No właśnie.
Wiesz, skąd ja mam wiedzieć że mnie nie interesuje - wlazłem, sprawdziłem, okazało się że chujnia, to czemu nie skomentować, jak by nie padały negatywne opinie, to by wyglądało to tak, jakby każda kapela grała zajebiście - i to dla każdego bez wyjątku, dyskusje i generalnie forum by zlapsiało do reszty.
Bzdur o prawdziwości i szczerości metalu nikt mi nie nakład do głowy, po prostu słucham starego metalu, z nowych rzeczy głównie rzeczy w starym stylu, kupe thrashu, trochę speed/heavy, a dobrze wiesz jaka to stylistyka tekstowa i powiedzmy światopoglądowa, ja tym zwyczajnie żyję.
Z tegm get a life chyba trochę zjebałeś, net traktuję raczej jako relakas, czy źródło informacji, niż rzeczywistość, inaczej chyba bardziej przejmowałbym się swoim nickiem czy wizerunkiem na forum, tak żeby nikomu nie zaleźć za skórę, wiesz o co chodzi. Poznalibyśmy się lepiej, to można by pogadać. Zresztą pamiętasz móją poprzednią sygnaturykę? No właśnie.
-
- rasowy masterfulowicz
W temacie muzyki a nie grzybobrania: Zajebiste! Świetne patenty rytmczne, zakręcone, ale jednocześnie słuchalne riffy, bardzo ciekawy aranż, choćby taki wstęp do "Izoid" i na dokładkę niezły wokal, co w rezultacie przełozyło się na zamowenie płytki. Do zalet zaliczyłbym jeszcze nie nużącą długość, 32 minuty podzielone na 8 sprawia, że nie leży się sennym pod nadmiarem dźwieków. Drugie zajebiste zamówienie dzisiaj, obok Ryszardy.
-
- postuje jak opętany!
powiem CI tylko, ze jesteś dla mnie zbyt wielkim lapsem, zebym mógł powiedzieć, że się z Tobą kłócę, ziomek. Twoje negatywne opinie są prosto spod klatki z dresami, od których tak tu wszystkich wyzywasz. Nie mają NIC konstruktywnego, prócz steku coraz to głupszego pierdolenia i srania się. I to, że słuchasz startych rzeczy nie znaczy, że jesteś nie wiadomo jakim ekspertrem od tego. Wiedza przychodzi z czasem, a nie ze słuchaną muza. Założę się, ze jakieś 10 lat temu za takie hasła dostawałbyś w pipe raz za razemCzesław pisze:Gdybym miał jakieś kompleksy to chyba faktycznie robiłbym tak jak sugerował gość z którym się kłócę w tym temacie. Tudzież jak w moim ostatnim tutaj poście.

-
- postuje jak opętany!
- karabin
- zaczyna szaleć
sorry Czesiek ale to, że czegoś nie rozumiesz nie oznacza że jest chujowe...wręcz przeciwnie, człowiek nie rozumny sam staje się ....nazwijmy to "prawą ręką swoich niedowartościowań, które sam rozumie (i obejmuje słabym ale wzrokiem). Więc jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat to lepiej deptaj bigos bo swoim łagodnym pseudoTRU rozumowaniem sam pogardzasz mózgiem dziecka mrówkojada i Beaty Kozidrak. Buk z Tobą.
PAL KRZYŻ.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ketha
Hoho widze ze salonowe oracje tutaj kroluje hehe, nie kultywujcie jezyka nienawiscie, nie idzcie ta droga. A kiedys znalem takiego ziomka co carnal sie zwal i mowil ze gra w czyms o podobnej nazwie, jakies kobongi chyba to byly.
woodpecker from space