o shiitt, dajcie jeszcze kilku takich bo robi się ciekawieSATAN pisze:Na grupy typu Hate Eternal mogę się spierdolić wielkim śmierdzącym gównem i patrzeć jak się to gówna wtapia w nich. Prawdziwy Black Metal liczy się tylko na tej spierdolonej planecie.
HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
esq
- postuje jak opętany!
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
-
SATAN
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
SATAN
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
- lucass
- weteran forumowych bitew
Miejmy nadzieje, ze w zimie chociaz uzywaja ciezkiego obuwia, w innym wypadku mogliby naprawde stracic w moich oczach, moglbym przypuszczac, ze to co robia nie jest szczere.SATAN pisze:no bo tyle warty jest ten cały Hate Eternal, Molu. Pochodza z jakiejś słonecznej florydy a śpiewają o jakiś ciemnościach. A w lecie pewnie chodzą w klapkach. hehehehehe
Wylewam na nich spierdoline ze swojej dupy!
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A wg mnie "prawdziwą" muzę mogą zagrać tylko "prawdziwie" ekstremalne "persony" czyli tacy, którzy w lecie chodzą w ciężkich buciorach, a w zimie w klapkach (a nawet na bosaka)...lucass pisze: Miejmy nadzieje, ze w zimie chociaz uzywaja ciezkiego obuwia, w innym wypadku mogliby naprawde stracic w moich oczach, moglbym przypuszczac, ze to co robia nie jest szczere.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Haha, coś w tym jest! Na zdjęciach "in stuido" z reguły chłopaki są ubrani w cięzkie skóry, łańcuchy, etc. Tymczasem w wersji "on air" w asyście "pizgatora kieleckiego" są gotowi nawet pokazywać światu swoje przyrodzenie, chuderlawe klaty...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- gen_molibden
- świeżak
-
esq
- postuje jak opętany!
ja znowu często natykam się na zdjęcia na których "brutaliści i bluźniercy" siedzą w japonkach, krótkich spodenkach i koszulce od mamyantigod pisze:Haha, coś w tym jest! Na zdjęciach "in stuido" z reguły chłopaki są ubrani w cięzkie skóry, łańcuchy, etc. Tymczasem w wersji "on air" w asyście "pizgatora kieleckiego" są gotowi nawet pokazywać światu swoje przyrodzenie, chuderlawe klaty...
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
i te koszule jeszcze do tego sa rózoweesq pisze:ja znowu często natykam się na zdjęcia na których "brutaliści i bluźniercy" siedzą w japonkach, krótkich spodenkach i koszulce od mamyantigod pisze:Haha, coś w tym jest! Na zdjęciach "in stuido" z reguły chłopaki są ubrani w cięzkie skóry, łańcuchy, etc. Tymczasem w wersji "on air" w asyście "pizgatora kieleckiego" są gotowi nawet pokazywać światu swoje przyrodzenie, chuderlawe klaty...
-
vomit
I co z tego wynika?esq pisze:ja znowu często natykam się na zdjęcia na których "brutaliści i bluźniercy" siedzą w japonkach, krótkich spodenkach i koszulce od mamyantigod pisze:Haha, coś w tym jest! Na zdjęciach "in stuido" z reguły chłopaki są ubrani w cięzkie skóry, łańcuchy, etc. Tymczasem w wersji "on air" w asyście "pizgatora kieleckiego" są gotowi nawet pokazywać światu swoje przyrodzenie, chuderlawe klaty...