SEPTIC FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gen_molibden
- świeżak
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
- rob
- w mackach Zła
zajebista płyta ,brzmi dobrze, nie sugeruj sie opiniami osób tu piszących, które nie słuchają metalu tylko `nowoczesnej awangardy` spod znaku pierdzącego szumujesterSS pisze:Wielu ludzi o guście na którym rzadko się przejechałem polecało "Summerian Daemons", czy ten album brzmi też tak tragicznie?
jebać frajerów
-
- postuje jak opętany!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- kamil
- świeżak
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- 4m
- weteran forumowych bitew
Ja przypomnę może tylko, że jest to kawałek o Cthulhu ostatecznie rozwiązującym kwestię planety Ziemia i zamieszkujących ją istot. Jestem tu od niedawna, więc nie wiem czy na Ziltoida też narzekaliście, że klimat już nie tak serio jak wcześniej u Townsenda... Horrory klasy B rządzą się trochę innymi prawami niż dramaty mizantropijne 

ps. całego albumu o Cthulhu chyba nie nagrali

ps. całego albumu o Cthulhu chyba nie nagrali

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Adrian696
- zahartowany metalizator
tak przy okazji SF na urodzinach Vadera... dla mnie kapitalna sprawa...
z krytyka można polemizować, z krytykanctwem nie bardzo - to dla tych którzy jebia kazdy zespół którego muzyki nawet nie starali sie posłuchac...
z krytyka można polemizować, z krytykanctwem nie bardzo - to dla tych którzy jebia kazdy zespół którego muzyki nawet nie starali sie posłuchac...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Przykładów ogólnej niechęci do tego przebrzydle zepsutego komercją DB namnożyło się od początku istnienia tego forum już zapewne tysiące, trudno żebyś nie zauważył:) Peany na czesć SF też niejednokrotnie się przewijały, nie tylko w tym temacie.rob pisze:podaj przykładabsinthe_patriote pisze:Dimmu Borgir - be, Septic Flesh - cacy. Logika "osób tu piszących, które słuchają metalu".
A porównałem te dwa zespoły, bo dla mnie to w dużej mierze identyczny schemat grania "metalu".
Tak Cię ubodły te niepochlebne opinie? proponuję zluzowac szczęki, bo tu każdy ma prawo do opinii na każdy temat, i nic na to nie poradzisz, a juz napewno nie wylewając swe żale na wyimaginowanych "mizantropijnych guru";)))rob pisze:tutaj każdy jest mizantropijnym guru, na Masterfulu słuchanie metalu i przyznanie się publicznie do tego jest passe, pamiętaj o tym