Nieistniejąca już (a szkoda) black metalowa kapela z Niemiec, która powstała w 94 roku. Zostawili po sobie 3 pełne płyty, 4 epki (z czego za najlepsze uważam De vermis mysteriis i Die Lieder von Tod und Ewigkeit). Grali dosyć surowy bm, urozmaicony jeśli chodzi o tempa, gdzie niegdzie pojawiały się też klimatyczne partie klawiszy (coś jak u Baxaxaxa). Ostatnio kupiłem debiut na allegro (Damnanus - Dominum) za śmieszne pieniądze i zastanawiam się czy ta kapela jest aż tak nieznana czy tak niedoceniana?
http://bands.freepage.de/kolgar/ - kiedyś na www były sample mp3, teraz nie wiem jak to wygląda. Gdyby ktoś chciał sample to pisać, ale sądze, że nie powinno być problemu ze znalezieniem czegoś tu i tam.
Nox Intempesta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz