+GRIMLORD+ VIDEO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yans
- rozkręca się
A ja niewiem po jaką cholere?? co ja wróżka jestem? sam się go zapytaj na fb czy emailem(moze bierze się poto zeby na drugiej płycie było lepiej?) Jest mnóstwo niemieckich kapel z kwadratowym akcentem które pieją
tj Scorpions itp, nie ma regóły. Metal to sztuka w ktróej głowną role odgrywają emocje.
Tak jak dajmy nato w filmach arnolda schwarzennegera liczy się akcja! a akcent jego kazdy ma w d....
Czyli jak jest nierodowity AMEŁRYKANIN to juz nie mozna grać tak? hehe
Jeżeli słuchasz kapel dla akcentu to szacunek , ale ja gdybym patrzył na to bym wyrzucił z półki dawno takiego Kreatora i inne szwabskie bandy do kosza. Wiecie co mysle że kapele uprawiajace death czy black mają owiele lepszą sytułacje wyjsciową, nikt sie nieprzy... do nich poniewaz teksty są wyrzygiwane czy growlem cisniete (ryczenie itp) Ci z akcentem maja mniej problemów napewno... chyba ze sie myle? co Wy nato?
pozdro!
tj Scorpions itp, nie ma regóły. Metal to sztuka w ktróej głowną role odgrywają emocje.
Tak jak dajmy nato w filmach arnolda schwarzennegera liczy się akcja! a akcent jego kazdy ma w d....
Jeżeli słuchasz kapel dla akcentu to szacunek , ale ja gdybym patrzył na to bym wyrzucił z półki dawno takiego Kreatora i inne szwabskie bandy do kosza. Wiecie co mysle że kapele uprawiajace death czy black mają owiele lepszą sytułacje wyjsciową, nikt sie nieprzy... do nich poniewaz teksty są wyrzygiwane czy growlem cisniete (ryczenie itp) Ci z akcentem maja mniej problemów napewno... chyba ze sie myle? co Wy nato?
pozdro!
Ostatnio zmieniony 06-08-2014, 15:13 przez yans, łącznie zmieniany 3 razy.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie wiem jak innym, ale mi przszkadza jak wokalista spiewajacy po angielsku nie zna angielskiego...
powiem wiecej, perkusista grajacy na perkusji a nie trzymajacy rytmu tez mi przeszkadza... gitarzysta ktory gra na gitarze mimo iz nie umie tez jest dla mnie nie akceptowalny...
powiem wiecej, perkusista grajacy na perkusji a nie trzymajacy rytmu tez mi przeszkadza... gitarzysta ktory gra na gitarze mimo iz nie umie tez jest dla mnie nie akceptowalny...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Bzdura kompletna. Dobry growler musi miec pojęcie o angielskim. No tak, głuchy nie usłyszy różnicy...yans pisze: Wiecie co mysle że kapele uprawiajace death czy black mają owiele lepszą sytułacje wyjsciową, nikt sie nieprzy... do nich
poniewaz teksty są wyrzygiwane czy growlem cisniete (ryczenie itp)
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- yans
- rozkręca się
A to juz do wrózki musisz dzwonić .
Jezeli chodzi o akcent to zawsze mozna go poprawić;)
Takze fajnie mi sie z wami gadało ale juz musze niestety leciec;)
przynajmniej mieliscie okazje poznac zespół który bedzie z dnia na dzień rósł w siłe.
papa
Jezeli chodzi o akcent to zawsze mozna go poprawić;)
Takze fajnie mi sie z wami gadało ale juz musze niestety leciec;)
przynajmniej mieliscie okazje poznac zespół który bedzie z dnia na dzień rósł w siłe.
papa
Ostatnio zmieniony 06-08-2014, 15:14 przez yans, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- angelique
- rozkręca się
Już od dawna nic mnie nie rozjebało tak bardzo, jak ten koleś. Pomijam żenującą autopromocję, błędy ortograficzne, stylistyczne, poziom konwersacji adekwatny do prezentowanych zdjęć (zwłaszcza tego z porażeniem mózgowymyans pisze:witam
a ja niewiem po jaką cholere?? co ja wróżka jestem? sam się go zapytaj barth.sin@wp.pl (moze bierze się poto zeby na drugiej płycie było lepiej?)
jest mnóstwo niemieckich kapel z kwadratowym akcentem które pieją
Jeżeli słuchasz kapel dla akcentu to szacunek , ale ja gdybym patrzył na to bym wyrzucił z półki dawno takiego Kreatora i inne szwabskie bandy do kosza.
Wiecie co mysle że kapele uprawiajace death czy black mają owiele lepszą sytułacje wyjsciową, nikt sie nieprzy... do nich
poniewaz teksty są wyrzygiwane czy growlem cisniete (ryczenie itp)
Ci z akcentem maja mniej problemów napewno... chyba ze sie myle?
co Wy nato?
pozdro!

Teksty o akcentach i growlu pokazuje, że nie masz ŻADNEGO pojęcia o muzyce death metalowej i poziomie potrzebnym do jej tworzenia i wykonywania...
Nawet nie chce mi się sprawdzać czy garowy trzyma tempo, wioślarz umie grać, wokal śpiewać po angielsku. Skoro wszyscy mają wątpliwości (łagodnie mówiąc), to oprę się na ich zdaniu.
WYPIERDALAJ !!!
Jak można znosić myśl, że dąży się do zła....
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: