Dismember
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
Oj trzeba, trzeba... taśma MG jest pod tym względem nad wyraz uboga;) Ale skoro najlepsze solo jest nagrane przez nich, tym lepiej chyba, a Twój zarzut pod ich adresem nieco się rozmywa, nie?;)twoja_stara_trotzky pisze: i nie legenda, ale trzeba mieć CD, żeby przeczytać, co we wkładce jest napisane...
- twoja_stara_trotzky
-
- rasowy masterfulowicz
Ten zespół w okolicy debiutu powinien nosić nazwę Nicke Andersson & the Dis-memberstwoja_stara_trotzky pisze:mówisz o tych solówkach, co im perkusista innego zespołu musiał nagrywać, bo sami nie potrafili?

Przychylam się do zdania Trotzkiego- dwie ostatnie płyty, a zwłaszcza "The god that never was" są moooocno średnie. Oni grają-ja przysypiam. Dla mnie ostatnim, wartym nabycia albumem jest "Where ironcrosses grow".
twoja_stara_trotzky pisze: dla mnie ten zespół nagrał tylko dwie dobre płyty.
Strzelam-dwie pierwsze?

- twoja_stara_trotzky
o to to! tam chociaż trochę Autpopsy byłoPelson pisze: Przychylam się do zdania Trotzkiego- dwie ostatnie płyty, a zwłaszcza "The god that never was" są moooocno średnie. Oni grają-ja przysypiam. Dla mnie ostatnim, wartym nabycia albumem jest "Where ironcrosses grow".

ta jestStrzelam-dwie pierwsze?
-
- postuje jak opętany!
word. Spoko, moje wynalazki nie przemówią do każdego (co jest normalne), a tym bardziej do kogoś, dla kogo Dismember nagrywa zajebistą muze ;] i KAŻDY z tych moich wynalazków jest bardziej deathowy od Dismember, sory chłopakitwoja_stara_trotzky pisze:twój problem, dla mnie ten zespół nagrał tylko dwie dobre płyty, a i one są jak na mój gust skrajnie przepitolone. taki mają po prostu styl. ja tam wolę death metalowy czołg, a nie parodię heavy metalu. (sam heavy oczywiście to inna bajka).

Trotzky pisał o czołgu, a nie odkurzaczu.Some serious shit? pisze:word. Spoko, moje wynalazki nie przemówią do każdego (co jest normalne), a tym bardziej do kogoś, dla kogo Dismember nagrywa zajebistą muze ;] i KAŻDY z tych moich wynalazków jest bardziej deathowy od Dismember, sory chłopakitwoja_stara_trotzky pisze:twój problem, dla mnie ten zespół nagrał tylko dwie dobre płyty, a i one są jak na mój gust skrajnie przepitolone. taki mają po prostu styl. ja tam wolę death metalowy czołg, a nie parodię heavy metalu. (sam heavy oczywiście to inna bajka).
Ostatnio zmieniony 10-02-2008, 13:27 przez jesterSS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
-
- postuje jak opętany!
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
ten Facebreaker to mi się trochę z Grave kojarzy, mam rację ?
Dismember nagrał dla mnie dwie dobre płyty [oczywiście pierwsze dwie], a potem właściwie o nich zapomniałem. Posłucham nowej z ciekawości.
Z drugiej strony te death metalowe super załogi to jakieś nieporozumienie. Proteus pożyczył jeden patent od Morbidów i na nim jedzie, reszta to monotonia - posłuchaj sobie człowieku Suffocation - Human Waste. To jest klasa.
Dismember nagrał dla mnie dwie dobre płyty [oczywiście pierwsze dwie], a potem właściwie o nich zapomniałem. Posłucham nowej z ciekawości.
Z drugiej strony te death metalowe super załogi to jakieś nieporozumienie. Proteus pożyczył jeden patent od Morbidów i na nim jedzie, reszta to monotonia - posłuchaj sobie człowieku Suffocation - Human Waste. To jest klasa.