ATTN: 0% METAL INSIDE
Po zalewie gówna, które ostatnio zalało ten temat nie widzę nic zdrożnego w zaproponowaniu wam przezajebistego zespołu o arcygenialnej nazwie (aluzja do pewnego kultowego filmu wręcz oczywista), który z metalem ma wspólną tylko wytwórnię (Earache). Johnny Violent od ponad 15 lat wymiata przezajebistą muzykę z pogranicza gabber, hardcore techno, speedcore i różnych podobnych miłych i spokojnych dźwięków. Słucham sobie właśnie "Killing God" i stwierdzam, że za mało osób zna tą kapelę.
oficjalka: http://www.teamuvr.com/
myspace: http://www.myspace.com/teamuvr
ULTRAVIOLENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
ULTRAVIOLENCE
Give birth to something dead
Give birth to something old
- rob
- w mackach Zła
Re: ULTRAVIOLENCE
a mi ta nazwa kojarzy się z `The Ultra-Violence` Death AngelMorph pisze:ATTN: 0% METAL INSIDE
arcygenialnej nazwie (aluzja do pewnego kultowego filmu wręcz oczywista) (Earache).
jebać frajerów
-
- postuje jak opętany!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
INFKTD to trochę inna bajka, zasadniczo nie spotkałem jeszcze podobnej muzy, a trochę grzebałem. Na pocieszenie mogę tylko dodać że nadchodzą 2 nowe materiały, a przynajmniej tyle z myspace wynika.esq pisze:patrząc po tych próbkach to takie średnie to, wolę jednak INFKTD<---Morph znasz może jakieś podobne klimaty do tego, rzuć nazwami jak możesz
Give birth to something dead
- Morph
- Kontakt: