+GRIMLORD+ VIDEO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yans
- rozkręca się
już jestem:)
Niejesteś jasnowidzem i niemasz pojęcia jaką wiedze posiada przeciętny anglik czy amerykanin.
to sie baw;) toczysz herezje , Encyklopedia to podstawa.
http://encyklopedia.pwn.pl/lista.php?co=herezja
Acha. o prosze;)
przekonałeś mnie napewno. Są inne kolego i tyle.
A ty nie jesteś Elą w komisji żeby robić selekcje co mozna a co nie;) wolny kraj. Może ci sie najwyzej niepodobać i tyle.
Posłuchaj sobie Panasewicza z Lady Pank jak na pierwszyh płytach wyraźnie spiewa, żaden polak na codzien tak nie mówi przecież.
A co ma powiedzieć Muniek;) S.?
Nie ma zasad w muzyce, pamiętaj. Znasz Burzum? jak tak to posłuchaj sobie wczesnych dem, tam masz akcent;) i niepertol mi że ktoś tak na codzień w angli rozmawia;) że to jest standard.. jest niepowtarzalny i tyle
Wazna jest czytelnośc tekstu. oraz umiejatnośc niefałszowania. a akcent to indywidualna sprawa każdego.
JA ZAŁOZYŁEM TEMAT I JA GO ZAKONCZE!
Niejesteś jasnowidzem i niemasz pojęcia jaką wiedze posiada przeciętny anglik czy amerykanin.
no i super inny nieoznacza że gorszy. W grimlord wokal jest przesadnie wyrazisty!taki ten swiat dziwny ze i angole, i amerykanie, i szkoci, i walijczycy, i irlandczycy, australijczycy, czy afrykanerzy maja swój specyficzny akcent, ale zapewniam cie jest on "troszeczke" inny od akcentu waszego wokalisty...
i wyobraz sobie ze wszystkie sa poprawne
Acha. o prosze;)

A ty nie jesteś Elą w komisji żeby robić selekcje co mozna a co nie;) wolny kraj. Może ci sie najwyzej niepodobać i tyle.
Posłuchaj sobie Panasewicza z Lady Pank jak na pierwszyh płytach wyraźnie spiewa, żaden polak na codzien tak nie mówi przecież.
A co ma powiedzieć Muniek;) S.?
Nie ma zasad w muzyce, pamiętaj. Znasz Burzum? jak tak to posłuchaj sobie wczesnych dem, tam masz akcent;) i niepertol mi że ktoś tak na codzień w angli rozmawia;) że to jest standard.. jest niepowtarzalny i tyle
Wazna jest czytelnośc tekstu. oraz umiejatnośc niefałszowania. a akcent to indywidualna sprawa każdego.
nono troszeczke zbastuj. . Wszyscy woklaisci z tych kapel co wymieniłeś może oprócz riverside są profanatorami śpiewu w dziedzinie śpiewu już jak coś, przynajmniej dla mnie. W Grimlord wokalista nie przykłada wagi do akcentu, niedba oto! Ma to gdzieś. Tam ważna jest MUZYKA wokal tu robi za dodatek. Pojmij toW Polsce są śpiewający wokaliści, którzy operują angielskim jak należy, pomijając to, ze umieją spiewać.. Dla przykładu Duda z Riverside lub Sebb z Leash Eye i Dragon's Eye. Posłuchaj, poczuj różnicę i przestań szczekać bo za słaby jesteś.
JA ZAŁOZYŁEM TEMAT I JA GO ZAKONCZE!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
LOL, ty nawet po polsku pisać poprawnie nie umiesz baranie. Twoja argumentacja to stek bzdur tak merytorycznie jak i teoretycznie. I trzeba być nie lada idiotą, żeby po takiej ilości krytyki bronić na ślepo swojego. Wokal robi za dodatek? Pojmij ośle, że żaden wokal aspirujący do śpiewu nie jest dodatkiem. Chyba że zespolik aspiruje do grania rockowego disco-polo...A skoro "wokalista" zespołu ma akcent gdzieś, może lepiej przerzucić się na prawdziwe disco polo. Tamta publika będzie zachwycona...yans pisze:nono troszeczke zbastuj. . Wszyscy woklaisci z tych kapel co wymieniłeś może oprócz riverside są profanatorami śpiewu w dziedzinie śpiewu już jak coś, przynajmniej dla mnie. W Grimlord wokalista nie przykłada wagi do akcentu, niedba oto! Ma to gdzieś. Tam ważna jest MUZYKA wokal tu robi za dodatek. Pojmij to
Ostatnio zmieniony 22-02-2008, 15:41 przez Brązowy Jenkin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
srogo!yans pisze: JA ZAŁOZYŁEM TEMAT I JA GO ZAKONCZE!
powiało frostem!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- świeżak
A ty nawet po polsku wyrazac sie nie umieszyans pisze:już jestem:)
I masz tez malego kutasaJA ZAŁOZYŁEM TEMAT I JA GO ZAKONCZE!
- yans
- rozkręca się
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
ROTFL! O publikę się nie martw, nie wiesz to nie wypowiadaj się. A kto ci gamoniu powiedział, że chcę do czegoś dochodzić? Muzyka to dla mnie hobby. Tylko tyle i aż tyle. Skoro wchodzisz na forum internetowe to musisz się liczyć z krytyką pastuchu jebany. Jeśli dobrze poczytasz to nie krytykuję wszystkiego w koło. Krytykuję twój chujowy zespolik, który niestety nie spełnia kryteriów terminu 'wszystko'. Słucham tej muzyki od 18 lat mniej więcej. Dlatego z dużą łatwością poznaję łajno. Teraz mozesz wypierdalać.yans pisze: A ty osrańcu masz publike? Gadasz jak niczym półbóg. Do niczego nie doszedłeś i wszystko krytykujesz w koło.
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
-
- świeżak
1. jak milo, ze nie wiesz nawet, z kim sie zadajeszyans pisze:Mam Cie w dupie kutasie!;) Masz zamiast mózgu jebany telewizor. I Zwijaj kite ze swoją merytoryką i motoryką bo FOrum to nie dyktando, A jak chcesz poprawiać i umoralniac ludzi to wejdz na forum studentów polonistyki i tam cwaniakuj. Też Cie nieszanuje Ty WSzo! i Twoich wypocin i HUJA OSIAGNIESZ W ZYCIU! Niemasz pojecia o graniu tworzeniu kawałków. Powtarzasz tylko to co w Metalhammerze jest napisane
i co przeczytałeś na onecie. Błedy robie tylko dlatego bo niechce mi się z tobą gadać.
No już cie tu niema;). Zbastuj zgorzchniały typie z obelgami bo nikt cie tu nie obrazał niespełnieno gnido:) KIM TY JESTES? przyszedłes i terroryzujesz temat, tylko zgrywasz bohatera i popisujesz sie przy kolegach ODJEBAJ SIE! Masz jeszcze honor? to won! Nikt niebedzie tu płakał za Tobą
2. nie znasz poprawnej formy trybu rozkazujacego w liczbie pojedynczej czasownika "Odjebac sie".