Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Brzmi zawodowo, nie ma żenady, muzyka brnie w iście marszowym tempie, mayhemowate riffy, wokal momentami strasznie zajeżdża mi Gospel of the Horns. Czekam na więcej.
W sumie nie ma żadnego większego info odnośnie kapeli, ale to granie przywodzi mi na myśl pewne skojarzenia - ciekawe, czy przypadkiem w w tym tworze nie macza paluchów kilka znanych osób... Zobaczymy. Problem może być z załatwieniem tej płyty, ale tutaj pomocny może okazać się Morph - Nex brałeś bezpośrednio od Necromorbusa ? No i zawsze jest tez Ebay...
Ostatnio zmieniony 01-03-2008, 19:35 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem zakładać jak już się album ukaże, sample jest konkretny. No i płytkę wydaje NH, co zapowiada zajebistą całość.
EDIT: Nex brałem bezpośrednio z ebay . Korzyści wynikające z płacenia raz 4,7€ i raz 2,9GBP zamiast 13€ są chyba oczywiste :]. Problemów być nie powinno bo jak się usłyszy skojarzenia z Mortuus, Ondskapt, Funeral Mist to zaraz trafi do Piły oraz paru person na allegro.
Give birth to something dead
Give birth to something old