DISINCARNATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
DISINCARNATE
I kolejna kapela mejd in juesej tym razem techniczny smakowity decior za który odpowiedzialny James Murphy a ich jedyna póki co płytka "Dreams Of The Carrion Kind" to jak dla mnie kapitalna pozycja z jankeskim DM, z tego co ptaszki cwierkaja zespól ma nagrac nastepce debiutanckiej płytki ale co, jak i kiedy to nie mam pojecia póki co
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nie jestem pewien czy ironizujesz czy piszesz powaznie(vide rozwazania o wzlotach i upadkach-czy jakos tam)Jak dla mnie ich jedyna plyta jest bardzo dobra.W czasie kiedy sie ukazala nie znalazla wielkiego uznania-nieslusznie zreszta-bo wiekszosc ludzikow juz chciala sie malowac.W tej chwili ciesze sie z ich ewentualnego powrotu,a jak bedzie zobaczymy...
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DISINCARNATE
1) Nie zauważyłem, żebyś zabierał głos w temacie innym, niż (jednak) o kapeli BM - więc nie pierdol z tym limitowaniem fińskiego Bm ze wsiDrone pisze:Aż mi się żal zrobiło tego DISINCARNATE. Nikt nie zna, nie słucha? Taka dobra płyta. No ale w cenie dziś są głównie winylowe splity limitowane do 50 egzemplarzy nagrane przez blackmetalowców z fińskich wiosek.
A może zapytać o DISINCARNATE na forum, to tak jak zapytać o OBITUARY?
2) Mogło się znudzić, no nie ?
3) Temat o Obituary jest, więc poczytaj
4) Ciekawe jak zareagujesz na wiadomość, że basista z w/w kapeli gra aktualnie z Infernusem w jego Gorgoroth...- Lol ?
'Come the Blessed Madness'
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
.
płyta jest świetna.
Wolę jednak OBITUARY od GORGOROTH.[/quote]
I o to chodzi!
płyta jest świetna.
Wolę jednak OBITUARY od GORGOROTH.[/quote]
I o to chodzi!
- lordfekal
- zaczyna szaleć
Ejjj dziewczęta, przestańcie się drapać co!?Drone pisze:1) Źle patrzyłeś.COFFIN pisze: 1) Nie zauważyłem, żebyś zabierał głos w temacie innym, niż (jednak) o kapeli BM - więc nie pierdol z tym limitowaniem fińskiego Bm ze wsi
2) Mogło się znudzić, no nie ?
3) Temat o Obituary jest, więc poczytaj
4) Ciekawe jak zareagujesz na wiadomość, że basista z w/w kapeli gra aktualnie z Infernusem w jego Gorgoroth...- Lol ?
2) Jak komu, mi nie, płyta jest świetna.
3) Jest, ale w innym kontekście.
4) Nijak. Nie tylko ty posiadłeś tę tajemną wiedzę, ja też to wiem. Wolę jednak OBITUARY od GORGOROTH.

BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- Mol
- zahartowany metalizator
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
- north
- zaczyna szaleć
swieta prawda. naprawde zacny album, niezły technicznia a zarazem bardzo oldschoolowy. moze czasem niepotrzebne są te blasty, ale całość miażdży, a najbardziej Monarch of the Sleeping Marcheslordfekal pisze:Bardzo sobie cenię "Dreams Of The Carrion Kind". Stary death metal jakiego już się dzisiaj nie gra:-]
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Znakomity temat KAKAESIAK, i co nagrali juz te kolejna??KAKAESIAK pisze:I kolejna kapela mejd in juesej tym razem techniczny smakowity decior za który odpowiedzialny James Murphy a ich jedyna póki co płytka "Dreams Of The Carrion Kind" to jak dla mnie kapitalna pozycja z jankeskim DM, z tego co ptaszki cwierkaja zespól ma nagrac nastepce debiutanckiej płytki ale co, jak i kiedy to nie mam pojecia póki co
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Murphy confirmed in a 2013 interview that the band is active again with the original lineup and that a new album is in the works." - mam nadzieję, że to dosyć konkretna wreszcie zapowiedź bo naprawdę lubię grę tego kolesia
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Dobra wiadomośc tym bardziej, że przez dłuższy czas Murphy miła niestety kłopoty zdrowotnei wszystko w czasie się przedłużało
In a world of compromise...some don't
-
Chyba z nim już jest lepiej. Tu na niedawno zrobionym zdjęciu z J. Wagnerem z Broken Hope:KAKAESIAK pisze:Dobra wiadomośc tym bardziej, że przez dłuższy czas Murphy miła niestety kłopoty zdrowotnei wszystko w czasie się przedłużało

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Superancko. Też lubię jego grę i lubię bardzo Disincarnate! :-)Olo pisze:"Murphy confirmed in a 2013 interview that the band is active again with the original lineup and that a new album is in the works." - mam nadzieję, że to dosyć konkretna wreszcie zapowiedź bo naprawdę lubię grę tego kolesia
all the monsters will break your heart
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ja lubie Disincarnate, ale nigdy nie stawiałem tego zespołu w gronie moich deathmetalowych ulubieńców. Nowego materiału chetnie posłucham niemniej jednak.
- nicram
Zespół niestety zapomniany, ale co się dziwić jak wydali tylko jedną, jedyną płytę, która w owym czasie przeszła troszkę bez echa. Dzisiaj jednak ta muzyka zdecydowanie się broni i tym którzy nie znają warto polecić, zwłaszcza, że reedycję można kupić za 20 PLN.
all the monsters will break your heart
- zawlekacz
- w mackach Zła
odświeżam sobie debiut, oby coś nowego Murphy wycedził, bo mam ciśnienie na takie granie :)
nie ma to tamto