Nie martw się, do Polaków zawsze wszystko dociera później - nawet metal, he he.klaun pisze:Możliwe, ale ta "świadomość" do mnie nie przemawia.Wishman pisze:Dissection? Oni jedynie kontynuują myśl Dissection, a już na "Casus..." muzycznie lekko wiało ekipą Jona. Svartsyn też wieje ponoć. (???)
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Damian
- rozkręca się
We wield the scythe of Death into the hearts of many!
- klaun
- zaczyna szaleć
Jest jeszcze opcja że jestem głuchy, ale nie płaczę z tego powoduDamian pisze:Nie martw się, do Polaków zawsze wszystko dociera później - nawet metal, he he.klaun pisze:Możliwe, ale ta "świadomość" do mnie nie przemawia.Wishman pisze:Dissection? Oni jedynie kontynuują myśl Dissection, a już na "Casus..." muzycznie lekko wiało ekipą Jona. Svartsyn też wieje ponoć. (???)

Koulrophobia
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
ROTFLWishman pisze:Dissection? Oni jedynie kontynuują myśl Dissection, a już na "Casus..." muzycznie lekko wiało ekipą Jona. Svartsyn też wieje ponoć. (???)

Ostatnio zmieniony 14-03-2008, 23:00 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- COFFIN
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
do tematu ostatnia plyt poprze to ,,zloagodnienie '' jak dla mnie ma sie ni jak do wczesniejszego grania i szczerze po 4latach przerwy nie spodziwalem sie takiej slabizny
jak dla mnie to nifelheim po 7 latach od nagarnia ostatniego longa ,,servanttplyte ,,envoy rozjebal i tego spodziwealem sie tez po watain
jak dla mnie to nifelheim po 7 latach od nagarnia ostatniego longa ,,servanttplyte ,,envoy rozjebal i tego spodziwealem sie tez po watain
only death is real
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Kaaaarwa ! Ty, Coffin jesteś pozer jakich mało, zakała forumCOFFIN pisze:ROTFLWishman pisze:Dissection? Oni jedynie kontynuują myśl Dissection, a już na "Casus..." muzycznie lekko wiało ekipą Jona. Svartsyn też wieje ponoć. (???)Za dużo hejwi metalu słuchasz
)) Gdzie na Casus słychać echa Dissection ??? To raczej później, można powiedzieć, pod wpływem znajomości zaczęli grac ździebk o inaczej

- COFFIN
- rozkręca się
- COFFIN
PIŁEŚ - NIE JEDŹINSULTER OF JESUS CHRIST pisze:jak raz the black duzo nie nagral , ato co nagarl jest warte uwagi , nastrond ma swoj styl ale muspellz synir jak dla mnie ma sie ni jak do toteslaut i agr of fire, svartsyn hm nie mam wszystkiego moze i wturne ale od marduk lepsze
'Come the Blessed Madness'
- rozkręca się
- klaun
- zaczyna szaleć
Dokładnie tak, nie tego się spodziewałem dlatego ta płyta nie wydała mi się interesująca.INSULTER OF JESUS CHRIST pisze:do tematu ostatnia plyt poprze to ,,zloagodnienie '' jak dla mnie ma sie ni jak do wczesniejszego grania i szczerze po 4latach przerwy nie spodziwalem sie takiej slabizny
Koulrophobia
- rozkręca się
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- rozkręca się
- klaun
- zaczyna szaleć
+ jeszcze parę postów które mi się nie chce dodawać. Wszyscy piją w piątek i pieprzą różne rzeczy.COFFIN pisze:PIŁEŚ - NIE JEDŹINSULTER OF JESUS CHRIST pisze:jak raz the black duzo nie nagral , ato co nagarl jest warte uwagi , nastrond ma swoj styl ale muspellz synir jak dla mnie ma sie ni jak do toteslaut i agr of fire, svartsyn hm nie mam wszystkiego moze i wturne ale od marduk lepsze

Koulrophobia
- rozkręca się
- rozkręca się