CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
-
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Ja mam nieco inaczej:Skaut_Kwatermaster pisze:NISZCZY
niszczy
Niszczy
niszczy
NISZCZY
NISZCZY
ProwokatorSkaut_Kwatermaster pisze:JestHildr pisze:Hehe, uważasz, że nowy Svartsyn jest słaby, że tak 'bez problemu'?

Można nie lubieć, ale bez przesady, to na pewno nie jest słaby album. Znajmy miarę wartości.
- Skaut
Pelson pisze:ProwokatorSkaut_Kwatermaster pisze:JestHildr pisze:Hehe, uważasz, że nowy Svartsyn jest słaby, że tak 'bez problemu'?
Można nie lubieć, ale bez przesady, to na pewno nie jest słaby album. Znajmy miarę wartości.
; )
no dobra, moze nie tak slaby, ale intensywnosc tego albumu zabija klimat. Napierdalaja, napierdalaja i w gruncie rzeczy nic z tego nie wynika. Nawet ostatni Craft w porownaniu z "Timeless Reign" wypada o pieklo lepiej.
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
Miara wartosci:
Craft>>>>>>Svartsyn>>>>>>Nastrond
Craft ma wielki potencjał (jest wysoce prawdopodobne że z kazdym kolejnym wydawnictwem będzie wiecej transu i choroby a mniej metalu jako takiego)
Svartsyn - ostatnia płyta b.dobra ale kolejna moze byc powtorką z rozrywki, bo poza bm podworko łba razcej nie wychylą
Nastrond -ok,ale juz zapomnialem o tym
Craft>>>>>>Svartsyn>>>>>>Nastrond
Craft ma wielki potencjał (jest wysoce prawdopodobne że z kazdym kolejnym wydawnictwem będzie wiecej transu i choroby a mniej metalu jako takiego)
Svartsyn - ostatnia płyta b.dobra ale kolejna moze byc powtorką z rozrywki, bo poza bm podworko łba razcej nie wychylą
Nastrond -ok,ale juz zapomnialem o tym
To akurat bardzo dobrze, wg mnie oni nie muszą eksperymentować, sprowadzać jakiejś psychodelii czy chuj wie co. Mnie ich czysty bm pasuje jak najbardziej, po co udziwniać i zmieniać coś co jest bardzo dobre? (w ich przypadku)Vvi sect (in) pisze:Miara wartosci:
-
- postuje jak opętany!