jezusie, już to z 10 razy gdzieś wrzucałem...Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Niech lepiej zarzuci te choroby, które nagrywał z K.Azarewiczem. To powinno być ciekawszeRiven pisze:niech ktos jeszcze zarzuci linka do December's Fire - trotzky?
; )))))))
The Wolverines
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
To udostęþnij linka chociaż.twoja_stara_trotzky pisze:jezusie, już to z 10 razy gdzieś wrzucałem...Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Niech lepiej zarzuci te choroby, które nagrywał z K.Azarewiczem. To powinno być ciekawszeRiven pisze:niech ktos jeszcze zarzuci linka do December's Fire - trotzky?
; )))))))
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- 4m
- weteran forumowych bitew
Dołączam się z prośbą jw.Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:To udostęþnij linka chociaż.twoja_stara_trotzky pisze:jezusie, już to z 10 razy gdzieś wrzucałem...Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Niech lepiej zarzuci te choroby, które nagrywał z K.Azarewiczem. To powinno być ciekawsze

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: The Wolverines
Tkwil w nich potencjal na caly swiat, niestety zlewaczenie glownych autorow stanelo na przeszkodzie
woodpecker from space
- hcpig
Re: The Wolverines
Gdyby w 2001 wydano 'Hellrock Cowboys' obecnie byłby to będ na poziomie Mustasch, Behemoth wydałby jeszcze już przygotowaną Zośkę i zaniechał wydawania dalszych, niepotrzebnych płyt by skupić się na karierze jedynego słusznego będu.
Taka alernatywna linia czasowa byłaby prawie dobra jak ta, w której Nvidia zostaje pokonana przez 3dfx.
Taka alernatywna linia czasowa byłaby prawie dobra jak ta, w której Nvidia zostaje pokonana przez 3dfx.
Yare Yare Daze