LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez mad[/i]
Do pajonka: dzięki za lekcję, skoro tak ma być i taka jest norma... chylę czoła i pozdrawiam. Przyznaję, że dużo się od was, skurczybyki, nauczyłem, do wielu płyt dotarłem. Może stary dziad ze mnie i nie we wszystkim jestem trendy... trudno. Jak was jeszcze kiedyś wkurwię, to trudno. Musicie mi zrobić bana albo się męczyć ze mną. Ja powiem tak w związku z wątkiem: LO kiedyś mi mignęło i spodobało się bardzo. Teraz znalazłem zajawki na płyty i sobie je kupię.
A tak nawiasem mówiąc: proszę zwrócić uwagę, że to właśnie ja reaktywowałem wątek po 2 latach uśpienia. [/quote]
spoko, ale na przyszlosc pisz po prostu "spierdalaj!" albo "twoja stara!". calkowicie wystraczy i kazdy bedzie wiedzial o co chodzi ;]
Do pajonka: dzięki za lekcję, skoro tak ma być i taka jest norma... chylę czoła i pozdrawiam. Przyznaję, że dużo się od was, skurczybyki, nauczyłem, do wielu płyt dotarłem. Może stary dziad ze mnie i nie we wszystkim jestem trendy... trudno. Jak was jeszcze kiedyś wkurwię, to trudno. Musicie mi zrobić bana albo się męczyć ze mną. Ja powiem tak w związku z wątkiem: LO kiedyś mi mignęło i spodobało się bardzo. Teraz znalazłem zajawki na płyty i sobie je kupię.
A tak nawiasem mówiąc: proszę zwrócić uwagę, że to właśnie ja reaktywowałem wątek po 2 latach uśpienia. [/quote]
spoko, ale na przyszlosc pisz po prostu "spierdalaj!" albo "twoja stara!". calkowicie wystraczy i kazdy bedzie wiedzial o co chodzi ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Duban
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Ale coś Ty, on je nabił bardzo szybko. W kilka tygodni
))))
Nothing personal Duban
[/quote]
Zawsze między kawą a drugim śniadaniem w robocie
edit: ta zniewaga krwi wymaga! po lekcjach na trzepaku!
Ale coś Ty, on je nabił bardzo szybko. W kilka tygodni

Nothing personal Duban

Zawsze między kawą a drugim śniadaniem w robocie

edit: ta zniewaga krwi wymaga! po lekcjach na trzepaku!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Belfegorek
- rozkręca się
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- lucass
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- cumchrist
- zaczyna szaleć
- Kingu
Gadka jest jak najbardziej słuszna, bo jakie rezultaty działalności zespołu były widoczne w ostatnich latach? Żadne. To że Jarek ma ochotę dalej tworzyć to miło ale jak na razie to zespół dobrych parę lat nie gra koncertów i nic nie wydaje. Próby chociaż mieli w tych latach, coś tworzyli? Wątpię. Będzie powrót i tyle. Oby na poziomie Dionysos czy My Guardian...Deaf pisze:tak naprawdę to oni nigdy się nie rozpadli, co jarek powtarza przy każdej okazji, więc nie wiem co za gadka o zmartwychwstaniu
- Edinazzu
akurat nowy album LUX OCCULTA to bylaby miła niespodzianka. Wierzę ,że byłby to szczery powrót inspirowny bardziej stworzeniem czegoś eksperymentalno/ryzykowno/ awangardowego anizeli łatwym i bezpiecznym "powrotem do korzeni". Co ja mówię: nie wierzę jestem o tym przekonany! Spodziewajcie się bardziej ukłonu w stronę DES aniżeli powrotu do czasów Dionysos
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt: