to on ja gdzies w ogole zawiesil? Prosze Cie, przestanjesterSS pisze:Ile? Nastrond, Agalloch, Coil, Death In June - wszystko w przedziale 8-9\10. DS podniósł poprzeczkę. Wierzę zresztą, że jeśli wyjdą nowe płyty Shining, Ondskapt i Mgła, coś się może przewartościować. I prawdę mówiąc, mam taką nadzieję. Tak się przedstawia tegoroczna czołówka.zekke pisze:- takich 'odkryc roku' pewnie bedziedz mial jeszcze X (i Y juz miales do tej pory ; ) )
DEN SAAKALDTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
Kto nie kuma shiningowego posmaku, nie skuma i tego. Sam Shining jest natomiast najbardziej zjawiskowym zespołem metalowym ostatnich lat. To właśnie jemu zawdzięczam rewizję mojego gustu muzycznego kilka lat temu, przejawiającą się w odwrococie od punk rocka i retro metalu, powrót na łono chorej muzyki. Dlatego też kocham ich bezgranicznie, także wszystko co muzycznie z Shining związane.Skaut_Kwatermaster pisze:
to on ja gdzies w ogole zawiesil? Prosze Cie, przestan
- Skaut
jesterSS pisze:Kto nie kuma shiningowego posmaku, nie skuma i tego. Sam Shining jest natomiast najbardziej zjawiskowym zespołem metalowym ostatnich lat. To właśnie jemu zawdzięczam rewizję mojego gustu muzycznego kilka lat temu, przejawiającą się w odwrococie od punk rocka i retro metalu, powrót na łono chorej muzyki. Dlatego też kocham ich bezgranicznie, także wszystko co muzycznie z Shining związane.Skaut_Kwatermaster pisze:
to on ja gdzies w ogole zawiesil? Prosze Cie, przestan
Skaut_Kwatermaster pisze: Przywyklem do Twojego zaslepienia Ulver, kiedys (jakis rok temu) pisales tak samo o Shining, wiec biore na to pewna poprawke.
Coś tam było! Człowiek!
Ja nie jestem zaślepiony. Po prostu, tak Shining jak i Ulver to dla mnie nie jest muzyka. To pierdolone, pochłaniające bez reszty zjawisko. Uwielbiam, kiedy muzyka wzbudza we mnie prymitywny i prostacki, a zarazem gówniarski przymus epatowania entuzjazmem. Z tego należy się tylko cieszyć wy zgorzkniali filistrzy;)
- Skaut
ale to nie upowaznia Cie do pierdolenia glupot.jesterSS pisze:Ja nie jestem zaślepiony. Po prostu, tak Shining jak i Ulver to dla mnie nie jest muzyka. To pierdolone, pochłaniające bez reszty zjawisko. Uwielbiam, kiedy muzyka wzbudza we mnie prymitywny i prostacki, a zarazem gówniarski przymus epatowania entuzjazmem. Z tego należy się tylko cieszyć wy zgorzkniali filistrzy;)
edyta: i w sumie moje przepowiednie sie sprawdzily. Jakikolwiek temat teraz otworze, widze wzmianke o Ulver
Ostatnio zmieniony 01-05-2008, 11:27 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- zekke
- weteran forumowych bitew
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69907,3649384.htmljesterSS pisze:Mnie niewiadomo.
- Skaut
- Skaut
Piszecie jak gdybym coś sobie ujebał z góry, traktując samą muzykę jako kwestię marignalną. A przecież tak nie jest. Całość dowodzi jedynie, że jesteś naprawdę zgorzkniali i nie jara was już tak muzyka. Obym się mylił. Może straciliście już coś, co dość wyraźnie pobrzmiewa z postów Marii, może dotknął was problem poruszony w topicu o Szubrychcie. Nie wiem. Niemniej, zmęczył mnie już ten topic;)
- Skaut
no pewnie sam sobie wmowiles, sam sobie odpowiedziales i wytlumaczyles. Gdyby tak bylo, to w ogole bysmy sie chiba na tym forum nie udzielali. Problem lezy w trzezwej ocenie ,na ktora Ciebie nie stac po prostu, bo takiego babola:jesterSS pisze:Piszecie jak gdybym coś sobie ujebał z góry, traktując samą muzykę jako kwestię marignalną. A przecież tak nie jest. Całość dowodzi jedynie, że jesteś naprawdę zgorzkniali i nie jara was już tak muzyka. Obym się mylił. Może straciliście już coś, co dość wyraźnie pobrzmiewa z postów Marii, może dotknął was problem poruszony w topicu o Szubrychcie. Nie wiem. Niemniej, zmęczył mnie już ten topic;)
nic nie tlumaczyjesterSS pisze: Leviathan przy tym jest po prostu ŚMIESZNY.
Coś tam było! Człowiek!