IHSAHN reaktywacja?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Belfegorek
- rozkręca się
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
po przesłuchaniu nowych utworów stwierdzam, że Ihsahn nie potrafi śpiewać, fałszuje, nierówno, chujnia. Muzycznie lepiej, ale zbyt to napuszone i egzaltowane, na dłuższą metę irytujące i męczące.
Nowy materiał Tenebris zjada jednym kęsem tą płytę, tyle że I. wydaje Candlelight, bo gość ma nazwisko, a Tenebris nie może znaleźć wydawcy, bo Szymon nie jest postacią z pierwszych stron gazet, a w tym kraju nie ma odważnego, by zainwestować w ambitną muzykę. Co z tego, że Tenebris jest co najmniej o klasę lepsi, skoro nie mają odpowiedniej prasy... Dobra, wystarczy, bo to nie temat o Tenebris.
Nowy materiał Tenebris zjada jednym kęsem tą płytę, tyle że I. wydaje Candlelight, bo gość ma nazwisko, a Tenebris nie może znaleźć wydawcy, bo Szymon nie jest postacią z pierwszych stron gazet, a w tym kraju nie ma odważnego, by zainwestować w ambitną muzykę. Co z tego, że Tenebris jest co najmniej o klasę lepsi, skoro nie mają odpowiedniej prasy... Dobra, wystarczy, bo to nie temat o Tenebris.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- witchmaster
- zaczyna szaleć
- Scaarph
hehehe już wiem wszystko, zawodowiec jednym słowem. kurwa, ja radia nie słucham, tv w domu nie mam (tzn mam, ale nie odbieram żadnych kanałów), dzienników żadnych też już nie czytam prawie w ogóle, więc nie wiem co się dzieje na świecie 
kurwa, naprawdę niezły aparat z tego kolesia. jest jeszcze nadzieja na dobre jutro

kurwa, naprawdę niezły aparat z tego kolesia. jest jeszcze nadzieja na dobre jutro

- Maleficio
- Kontakt:
- Scaarph
spierdalajWishman pisze:Jego córka i wnuczki też nie miały dostępu do radia i TV, zupełnie jak Ty

ja mam dostęp, ino nie korzystam, to różnica jest.
a tak w ogóle, to w artykule, który przeczytałem na temat tego wielkiego człowieka było napisane, że jednak zapewnił rodzinie odbiornik telewizyjny, aby korzystać z niego mogła w przerwach między stosunkami.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz