może jeszcze Stos czy Open Fire wymienisz? będzie juz polski kabaret - pełen zestaw.Christfucker pisze:Przez 4 strony tego tematu nie padły takie nazwy jak Wilczy Pająk, Destroyers albo Hammer, już nie mówie o podziemiu typu Exorcist, Thrasher Death albo Thanatos z Elbląga. Na jakim wy kurwa świecie żyjecie?
POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Morph
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
a ty nie wymieniłeś: 666 XHE, Citron , Deef, Non Iron, Mama, Super Box, Voo Doo, Fatum ,Korpus, Poziom 600,Squier itd więc nie świruj że jesteś oblatany w temacie, jak świński ryj po korycieChristfucker pisze:Przez 4 strony tego tematu nie padły takie nazwy jak Wilczy Pająk, Destroyers albo Hammer, już nie mówie o podziemiu typu Exorcist, Thrasher Death albo Thanatos z Elbląga. Na jakim wy kurwa świecie żyjecie?
jebać frajerów
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ale beton...rob pisze:a ty nie wymieniłeś: 666 XHE, Citron , Deef, Non Iron, Mama, Super Box, Voo Doo, Fatum ,Korpus, Poziom 600,Squier itd więc nie świruj że jesteś oblatany w temacie, jak świński ryj po korycieChristfucker pisze:Przez 4 strony tego tematu nie padły takie nazwy jak Wilczy Pająk, Destroyers albo Hammer, już nie mówie o podziemiu typu Exorcist, Thrasher Death albo Thanatos z Elbląga. Na jakim wy kurwa świecie żyjecie?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
my mieliśmy, Czesi mieli, pewnie i na Węgrzech była kapela o takiej nazwie, chuj wieMaleficio pisze:A czy ten Citron to nie byl czeska kapela?
chłopaku zbyt dosłownie podchodzisz do pewnych spraw, wiem dobrze co to były za kapele, a mój post był nawiązaniem do tego mistrza, który robi sobie tutaj jajca, wyluzuj i się tak nie napinajCzesław pisze:Ok, ale kapele takie jak Non Iron, Mama, Voo Doo czy Fatum były raczej kapelami mocno zakorzenionymi w HR i raczej z HM niepotrzebnie je łączono...
jebać frajerów
- Adrian696
rob pisze:my mieliśmy, Czesi mieli, pewnie i na Węgrzech była kapela o takiej nazwie, chuj wieMaleficio pisze:A czy ten Citron to nie byl czeska kapela?
nasz i Czeski to ten sam

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- rob
- w mackach Zła
Adrian Respect, masz racje,słabo pewne tematy już pamiętamAdrian696 pisze:nasz i Czeski to ten samrob pisze:my mieliśmy, Czesi mieli, pewnie i na Węgrzech była kapela o takiej nazwie, chuj wieMaleficio pisze:A czy ten Citron to nie byl czeska kapela?zwyczajnie tyle tu koncertowali i byli na wszystkich listach ze tez myslalem ze to nasza kapela...

jebać frajerów
- Adrian696
zreszta Citron to nie jedyny taki przypadek
sam sie naciąłem na...
bylo kolo 86/87 roku - zima - zafascynowany ostra napierdalaniem jak kazdy w tym kraju ładowałem do bolu Turbo - Kawaleria Szatana - postanowilem zapodac ich wczesniejsze płyty - wiedzialem ze cos tam nagrywali... udałem sie do sklepu z płytami winylowymi i zostałem dumnym posiadaczem płyty Turbo - tyle ze czeskiego
od biedy moznabyło to podciagnac pod hard rock
ale nie marudziłem - trzeba kolekcjonować mocne doznania 

bylo kolo 86/87 roku - zima - zafascynowany ostra napierdalaniem jak kazdy w tym kraju ładowałem do bolu Turbo - Kawaleria Szatana - postanowilem zapodac ich wczesniejsze płyty - wiedzialem ze cos tam nagrywali... udałem sie do sklepu z płytami winylowymi i zostałem dumnym posiadaczem płyty Turbo - tyle ze czeskiego

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
heheheeh
o właśnie to ta płyta
http://www.turbo-rock.cz/images/hrac.jpg
Drone - ty czasem nawet jestes pozyteczny
o właśnie to ta płyta
http://www.turbo-rock.cz/images/hrac.jpg
Drone - ty czasem nawet jestes pozyteczny

-
- świeżak
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: POLSKIE PERŁY?
Wspominał cos niedawno jester o tym jaki to Nightmare jest badziewny, ale właśnie wracam po latach do "Misterium przekleństw" (znalezione na jakimś forum ze starym polskim metalem), które na kasecie z Barona kiedyś mocno katowałem.... kurwa.. wspaniały materiał, zajebiste teksty, typowo wczesna death/thrashowa poetyka. Niech ktoś do chuja wyda to demo na CD.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- hcpig
Re: POLSKIE PERŁY?
Olo, ja się opieram na "Cryptic Songs" i naprawdę, spodziewałem się deathmetalowego kopa w ryj, a dostałem kawał naprawdę żenującej amatorki na poziomie Miejskiego Domu Kultury albo gorzej, niestety z Polski, byłem jeszcze bardziej zniesmaczony niż w przypadku "Fallen Angel" (którego nie rozumiem dlaczego Maria tak broni skoro sam jak kupił to wyzywał od knotów) i naprawdę, sentyment nic tu nie da bo to po prostu parodia death metalu (cały czas mówię o CS) i zestawianie tego nawet z Imperator, Merciless Death czy Ghost to już wręcz ujma dla tych bandów, a przecież za nimi specjalnie nie przepadam. Dema, o którym piszesz nie słyszałem, a żeby nie było nieporozumień że o ten sam zespół nam chodzi, okładkę zamieszczam niżej:

edit: kurde, szkoda że i FA i CS sprzedałem, widzę że chociażby na taśmach obłowiłbym się na masterfulu

edit: kurde, szkoda że i FA i CS sprzedałem, widzę że chociażby na taśmach obłowiłbym się na masterfulu

Ostatnio zmieniony 22-07-2008, 14:56 przez hcpig, łącznie zmieniany 2 razy.
Yare Yare Daze